Ali, Ali, Alicante

I går dro jentene og Ole avgårde til Norge, så nå er vi igjen med mamma og stefaren min Andreas. Det var sykt rart å våkne uten dem og faktisk våknet vi til overskyet himmel. Akkurat som at Spania sørger over at de har dratt? Haha.. Eller kanskje de har tatt med seg solen? Ikke vet jeg..

Vi fulgte de til flyplassen i går etter noen timer på senteret i Alicante. Det ligger ca en time fra oss, men det er en utrolig stor og fin by og her er også flyplassen. Jeg og Audun dro dit og det er første gangen vi har vært alene på lenge. Litt deilig var det, selv om vi savnet det gode og galne humøret til de andre.

Alicante var en sykt koselig by med masse boder med all slags ting. Smykker, klær, sko, vesker, kunstverk osv... Jeg elsker marked! Her skulle de andre ha vært. Man rekker ikke akkurat så sykt mye når man bare er her en uke.. Det er litt for lite!

Vi spiste på en italiensk restaurant langs handlegaten og her bestilte vi hver vår pastarett. Beste måltidet vi har fått siden vi kom ned hit.. Tror jeg..

Etter middag dro vi ut for å drikke litt men siden vi kjører bil så blir det jo maks en øl... Vi bestilte "shisha" og det var veldig godt med eplesmak, har dere smakt det? Vi satt med nydelig utsikt til sjøen og alle yatchene + at jeg hadde en deilig kjæreste ved siden av meg. Heldig! Men jeg må bare si noe; fy faen så varmt det var i Alicante! Svetten rant og jeg husket plutselig alle somrene på Mallorca komme tilbake til meg! Vi har virkelig hatt det luksus her i Denia med så mye vind hver dag.

Av og til kunne jeg ønske jeg bare kunne blogge for noen av dere og blokke ut de som jeg ikke vil skal lese innleggene mine. Da hadde jeg nok hatt en veldig personlig-blogg. Føles håpløst og ikke si alt. Men vi har det veldig bra, det er ikke noe med det altså. Er bare enkelte ting som hadde vært deilig å kunne skrive om. Jeg får hoppe tilbake til den hemmelige bloggen jeg hadde når jeg ikke publiserte innleggene mine før bloggen ble startet. Da kan jeg ha en halvveis personlig/overfladisk-blogg og en veldig personlig-blogg... :-) God idé, eller hva?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så flotte bilder, å kjekt å se at dere koser dere☺️ Håper jeg får fortsette å lese bloggen din da, har ikke følgt så kjempe lenge, men syns du har en fantastisk fin blogg☺️ kos dere masse videre☺️
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
:D Takk! Du er hjertelig velkommen til å trykke deg inn når du vil! Det er veldig hyggelig for meg <3
nouw.com/martaalise
hayatiim
hayatiim,
Kjenner det samme som deg. Hadde vært så deilig å hatt et sted hvor man virkelig kunne tømme seg. Jeg har samme problem, med at jeg har uønskede lesere som jeg ikke vil skal lese alle mine tanker. Og jeg legger da en sperre på hva jeg faktisk orker å dele.
nouw.com/hayatiim
martaalise
martaalise,
Ja ikke sant 😲 For lage en personligblogg med passord, haha!
nouw.com/martaalise
Gina
,
Fine bilder!! God sommer
martaalise
martaalise,
Tusen takk Gina 😊
nouw.com/martaalise
Helene
,
For en fin plass!:-) men er utrolig deilig med vind men ikke for mye, men med null vind så svetter man jo konstant. Ja kan ikke de folka som er negative bare pelle seg vekk. Følg det som er best for deg ❤️
martaalise
martaalise,
Du er nå skjønn <3 ja vi har faktisk ikke svettet så mye denne ferien altså :-O
nouw.com/martaalise