Akkurat nå

​God morgen folkens! Har dere det bra? Dagene går så fort unna og jeg føler vi nettopp kom hjem. Det lå ingenting i postkassen slik at jeg trodde. Så vi vet forsatt ingenting.. Men nok om det nå. Her er en liten "akkurat nå"-liste. Hvordan hadde deres sett ut?

...er jeg glad fordi: Vi har nydelig vær og det er fine høstdager. Jeg har fått ny motivasjon til både trening, kosthold og pynting hjemme. I forgårs laget jeg lavkarbo brød + chilishot for hele uken :-) Husmor altså!

...savner jeg: å se sex and the city! Min største drøm er at Audun vil se alle episodene med meg...

...hater jeg: at jeg går på do sånn 1-2 ganger i timen.. Går på en rense te og en vanndrivende te.. Sykt effektivt men veldig irriterende å gå så mye på do!

...har jeg nettopp: Brettet klær og vært på en lang og svett joggetur. Nå skal jeg betale regninger.. Blir vel svett av det også! Mobil, leilighet, treningssenter (som jeg har sponset i mange mnd uten å gå) + lånekassen - skyt meg!

...elsker jeg: koseteppene våre i stuen! Det begynner å bli litt kaldt her i Arendal..

...gleder jeg meg til: Halloween og Jul! Jeg skal ned i boden og ta frem alle halloweentingene slik at jeg kan pynte og gjøre det fint og skummelt her hjemme! Jul venter jeg med litt selvfølgelig... Bildet under er fra Halloween-middag vi hadde i fjor i gamle leiligheten vår.

...har jeg på meg: treningsklær men jeg gleder meg til å hoppe i dusjen og ta på meg koseklær!

...anbefaler jeg: Jeg har fått helt dilla på kokosolje på leppene. Hadde samme fase med kokosolje forrige høst og det er så mykt og godt. Jeg anbefaler dere også å se Amanda Knox dokumentaren på Netflix. Vet ikke om dere husker det, men i så fall kan dere google det. Det var en amerikansk jente som ble drept i et kollektiv i Italia. Mediene trodde det hadde vært en sexlek som gikk galt også fikk Amanda, som hun delte leilighet med, skylden. Tror dere hun er skyldig eller uskyldig? MÅ SEES!

...spiser jeg: Ingenting, men spiste en omelett til frokost ;-)

...drikker jeg: Smoothie! Blåbær, banan, appelsinjuice + vanilje yoghurt.

....ser jeg på: Ellen! Digger det showet! Det er så lett og morsomt!

Hva gjør dere akkurat nå? :-)

_______________________________________________________________________________________________________________

Følg dagene mine på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Amalie
,
Vil du eller audun skrive deres betraktninger av amanda knox dokumentaren og hva dere tror? Jeg har også sett den og syntes det hadde vært veldig interessant å lese deres mening 😊 Personlig er jeg veldig usikker på hva jeg tror. Jeg syntes det er merkelig at de gikk imot hverandre under press og kom med forklaringer de senere trakk tilbake og at oppførselen deres med å stå å kysse, slå hjul osv i en slik kontekst er upassende. Men det betyr jo ikke at man kan idømes for drap, fordi man er annerledes eller ikke reagerer som "forventet". Jeg syntes imidlertid at det ikke foreligger nok konkrete spor til å kunne dømme henne.
martaalise
martaalise,
Hei Amalie! Jeg er helt enig med deg.. Det var rar oppførsel, men samtidig er det jo ikke noe oppskrift på hvordan man skal reagerer. Jeg er veldig delt men skriver gjerne en liten mening her på bloggen <3
nouw.com/martaalise
krist.in,
så gøy å lese! Akkurat nå skal jeg spise nudler til middag og få redigert litt bilder - hehe !
krist.in
martaalise
martaalise,
flink du er med bildene dine <3 hadde lett gått kurs hos deg!
nouw.com/martaalise
Anette
,
Blir deilig med litt vinter, fyr i peis og tur med ski på fjellet.
martaalise
martaalise,
Helene
,
Elsker dokumentarer, så den må jeg få med meg i helgen! og Ellen show er bare så bra <3
martaalise
martaalise,
Ja den må du se!! Litt vanskelig å vite hva som er sant da.. 😋
nouw.com/martaalise
Katinka
,
Hvilken rense te og vanndrivende te går du på?
martaalise
martaalise,
De er fra Sunkost og koster rundt 60 kr per pakke <3 😊 Akkurat ferdig med 2 uker!
nouw.com/martaalise