Akkurat nå...

Ønsker: Fint vær, sommer og is! Vi har allerede fått en smak av sommer nå i mai men jeg vil ha mer! Det var så utrolig deilig å stå opp til varmen, ta på seg bikini og gå på stranden. Har enda tilgode å bade da..

Planlegger: Ukens treningsøkter! Forrige uke ble det "bare" 4, men denne uken er jeg klar for mer. Vi var jo veldig flinke før vi reiste til Bergen.

Tenker på: Fremtiden.. Kunne ønske jeg kunne få en liten sneakpeak bare for å se om alt ordner seg slik jeg ønsker og ser for meg.. Føler jeg tenker på dette annen hvert minutt..

Spiser: I dag spiste jeg frokost litt sent så man kan trygt kalle dette "brunsj". Det ble smoothie, jordbær, omelett, grønn te, yoghurt og blåbær.

Har på meg: Badekåpe.. Men jeg skal ta på meg treningstøy snart.. Må ut med Chanel igjen selv om det er dårlig vær..

Gleder meg til: Til å fortelle dere den gode nyheten og til helgen

Ser på: Million Dollar Listing. For noen personligheter altså! Har aldri gitt den serien en sjanse, men det er litt morsomt da :-) I hvertfall å ha på i bakgrunnen mens jeg blogger! Haha..

Så kjekt at dere likte innlegget Audun skrev! Dere er så flinke til å gi tilbakemeldinger! Digger dere! Nå hopper jeg i treningstøy, tar bånd på Chanel og kommer meg ut på en lang tur her i Arendal. Senere skal jeg rydde i walk-in-closet og badet. Det ser ikke ut etter alle ukene i Oslo og Bergen. Håper dere følger dagen vår på snapchat; martalise

Blogges senere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

marielilleaas
marielilleaas,
Nam, det så godt ut!
nouw.com/marielilleaas
martaalise
martaalise,
:D Det var det og!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Gleder meg til suprisen! Virker som det er noe bra for deres del så det er godt❤️ Du er flink som tråsser været og går ut!:) de har meldt sol i slutten av uka😄
martaalise
martaalise,
Jaaa det er det absolutt <3 😃 Gleder meg til å vise dere!
nouw.com/martaalise
IP: 82.99.3.229