Å være meg selv er mer enn godt nok

Jeg fokuserer så alt for mye på kommentarer som er stygge og som sårer meg. Men jeg prøver hele tiden å heller la de fine og snille kommentarene lagre seg i minnet. De er jo så mange flere, så det skulle jo ikke vært så vanskelig. For en uke siden fikk jeg en av de fineste kommentarene jeg har fått siden jeg startet å blogge. Ja, jeg får mange fine hver dag men denne satt ekstra preg siden det var så personlig. Dette er en person jeg tydeligvis har rørt ved å bare være meg og det er jeg veldig stolt av. Vi er for dårlige til å si hvor mye den gesten eller det smilet betydde akkurat den dagen vi hadde en dårlig dag for eksempel. Eller at hun som sitter ved siden av oss på busstoppet har en fin kåpe. Jeg er også en av disse. Er så mye jeg skulle ha sagt til så mange som fortjener å høre hvor bra de er og nå har jeg bestemt meg for at neste gang skal jeg si det. Her er kommentaren jeg fikk og dere kan tro jeg ble rørt....

"Det var morsomt å finne bloggen din Marta. Du husker sikkert ikke meg men jeg husker deg veldig godt fra to år tilbake. Jeg kom inn til deg på Change på Oslo City, jeg veide 130 kg og du trøstet meg i prøverommet fordi jeg ikke hadde noen bh er som passet lengre. Du var så ærlig og sa at du unnet meg å gå ned i vekt når jeg forklarte hvorfor jeg var lei meg men sa også at du selvfølgelig skulle finne en bh til meg og at alle damer i alle størrelser fortjente å føle seg fine. Du målte meg opp og fant de vakreste bhene til meg. Det var så lett å bli komfortabel med deg og du behandlet meg med stor respekt, noe som ikke kan forvente fra andre når man er tjukk og stor. Du fikk meg til å le og jeg lurte på hvordan det gikk an å være så vakker og morsom på en gang. Bhen og trusen jeg kjøpte var på grensen til trang men jeg følte meg fin og glad når jeg gikk ut av butikken og dette ble min favoritt bh. Fire mnd etter kom jeg tilbake men da hadde du sluttet. Jeg spurte etter en pen, høy og mørk jente og tror det var sjefen din som svarte at det måtte være "Marta". Kommer aldri til å glemme den gangen du hjalp meg. Idag veier jeg fårresten 90 kg og kjemper hver dag mot kiloene. Trenger ny bh og er stadig innom change, men ingen behandler meg som deg. Du var det lille ekstra og det ser jeg kommer frem på bloggen også.

Ser at livet ditt ikke er like enkel som det så ut når jeg møtte deg. Jeg synes du var så flott og tenkte at du måtte ha det helt perfekt siden du var så pen og glad. Blir lei meg av å se at du ikke har det bra. Stå på. Jeg heier på deg og dere. Legger ved mailen min men ønsker å være anonym. Ønsker dere begge lykke til."

Denne kommentaren har hjulpet meg så mye på humøret og motivasjonen. Tusen takk. I dag hjalp du meg :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer