A tuesday in pictures

Tusen takk til alle gode tilbakemeldinger på innlegget om transseksuelle. Det er absolutt en sak det bør snakkes mer om, det må bli mer akseptert og ikke være så tabubelagt. Heldigvis har det intervjuet med Bruce Jenner gitt mange en god og representativ stemme og mest sannsynlig reddet mange liv! Og btw; så fantastisk flott å se at ingen av mine lesere er noen dømmende og trangsynte jævler. Her er det ikke rom for det altså!

I går var det en sånn nydelig dag! Været, stemningen hjemme, god mat, alt var perfekt. Mest av alt var det at Audun hadde hele dagen til å bare være med meg. Jeg elsker når han setter av en hel dag kun for å gjøre det vi liker best og mye kvalitets tid med meg. Ta en titt på dagen vår i går her!

♥ Frokost

♥ Solt oss - jeg ble brent! Man skal ikke undervurdere den solen der altså!

♥ Gått tur (Det er så nydelig her nede hvor vi bor)

♥ Spist yoghurt is

♥ Trent balanse

♥ Hoppet og hinket i trapper

♥ Laget verdens beste lasagne med gulrøtter

♥ Sett en av de gøyeste filmene jeg digget når jeg var yngre!

I dag skal vi hente Ylva (hunden til svigerforeldrene mine). Vi skal nemlig passe henne i en uke mens de er på reise. Det blir kjekt, for da kan vi ikke lure oss unna turer! Nå må vi på tur hver dag, helst 2-3 ganger om dagen! Senere legger jeg ut oppskrift på gulrot-lasagne! SÅ GOD!

Hva skal dere i dag?

Følg oss gjerne på snapchat for mer fanterier og faenskap

@martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer