Å skrive at man har det bra når man ikke har det

Hei alle sammen :-) Trodde ikke jeg skulle vente så lenge med å oppdatere, men har ikke helt følt for å gå innpå her annet enn for å godkjenne/slette kommentarer. Jeg er ikke i humør til å face de nett-trollene som vanker her fra dag til dag. Er du ikke stor nok til å skrive navn og email så er du ikke verdt en plass i kommentarfeltet mitt heller. Helt umulig for meg å holde meg saklig akkurat nå, så da føler jeg heller for å ikke publisere og svare på de. Det vi trenger nå er støtte, og det gir 99 % av dere som følger oss, så tusen takk ♥

Det var en veldig blandet dag i går. Det var siste dagen i rettssalen og advokaten til Audun gikk gjennom prosedyren hans. Dvs at hun la inn siste ordet på alt som har skjedd og en slags forklaring/bakgrunn på lovbruddet. Jeg synes det gikk helt ok, advokaten til Audun er veldig dyktig og alt gikk veldig fint helt til slutten. Da hadde dommeren en kommentar jeg følte ødelagte veldig. Så når pausen kom, brøt jeg helt sammen i kantinen og ga faen i at tv stod å filmet på den ene vinkelen og andre folk stod med oss eller gikk forbi. Aktoratet vil som sagt ha 5 år på Audun og advokaten til Audun mener 4 år er rettferdig, så nå er det opp til dommeren hva det blir til.

19 oktober får vi vite den endelige dommen og i dag er det den 17 september. Det blir over en mnd på pinebenken. Jeg har vært så dårlig siden i går. Jeg synes det er deilig å komme hjem til Arendal men alt føles så håpløst og tungt. I dag hadde jeg ikke lyst til å gjøre noe og er veldig negativ. Jeg er så utmattet og har veldig dårlig samvittighet for det, for føler jeg tar så på vei i forhold til Audun. Og jeg skulle kanskje tatt den sterke rollen og ikke la meg bryte ned så lett. Det som gir meg så dårlig samvittighet er at det er Audun som får kjenne dette best på kroppen, det er han det gjelder og det er han som skal i fengsel. Jeg bare kunne ønske jeg kunne redde han fra alt dette og ordne det så det ble ugjort.

Audun spratt ut av sengen mye tidligere enn meg og er allerede å handler for å så treffe noen kompiser nå. Jeg har vasket litt her hjemme, betalt regninger, stelt meg og bakt en blåbærpai, senere skal vi trene også til svigers å spise middag. *Presser meg til å gjøre annet enn å ligge i sengen og sutre. Tusen takk til alle dere som har ringt, sendt meldinger, snaps og lagt igjen kommentarer som får oss i bedre humør. Jeg har ikke rukket å svare alle men det skal jeg selvfølgelig gjøre! Håper dere ikke ser på dette innlegget som sutrete, jeg bare skriver akkurat hvordan jeg føler meg. Det er ikke meg å skrive at jeg har det bra når jeg ikke har det.

Marta Alise

Liker

Kommentarer