Å sette pris på hverandre

Å sette pris på hverandre. Her scorer jeg og Audun høyt; vi utnytter hver eneste mulighet til å sette pris på hverandre, gi den andre små oppmerksomheter og overraske når vi får sjansen. Det er klart at noen dager er mer travle enn andre og det finnes dager hvor man er dritt lei hverandre. Men alt i alt, så har vi ett utrolig fint og deilig kjærlighetsforhold. Jeg tror alle som kjenner oss vet hvor nær vi er hverandre og hvor flinke vi er til å vise at vi er KJÆRESTER!

I dag våknet jeg til frokost på sengen, er det noe Audun liker, så er det å gjøre stas på meg. Jeg fikk egg, bacon, grønnsaker, grovt brød og frukt. Så herlig og godt! "Bloggdronninga" får spesialbehandling! Haha! Jeg vet jeg er heldig!

I går var vi endelig tilbake i leiligheten i Arendal. Nå er det en helt ny klesvask som venter. Puh. Vi fikk også gått innom litt butikker og kjøpt inn det nødvendige og senere kveldsmat hos svigers. Kjekt å oppdatere hverandre når det er så mange dager siden vi var med de sist! Dagen ble også brukt som jeg nevnte i tidligere innlegg til å besvare alle. Alle har fått eller skal få svar. Ellers har jeg lyst til å vise dere de fine innkjøpene våre fra i går. Det er ikke lenge til påske og målet mitt er å gjøre hele leiligheten om til en eneste gul klatt. Jeg elsker å pynte!


I morgen oppfordrer jeg deg med kjæreste eller venner som er i samme hus om å lage frokost til dem! Vet det er midt i uken, men stå opp litt tidligere eller lag det til allerede før du går å legger deg. Hva med å bake rundstykker i kveld så har du det klart til i morgen. Dere vet, den beste gleden er jo å glede andre!

Marta Alise

Liker

Kommentarer