a day in Valencia

Jeg hadde så lyst til å oppdatere bloggen for flere timer siden, men jeg har hatt litt tekniske problemer. Filene vil ikke inn i redigeringsprogrammet mitt av og til og nå har det skjedd to ganger her nede. Sykt irriterende for jeg bruker mye tid bare for å få de inn der, skrur av og på pcen 6 ganger før jeg får det til. Ahh! Men nå gikk det endelig. Jeg fikk redigert bildene. Wooo!

I går var vi i Valencia, en skikkelig storby her i Spania. Jeg trodde ikke det var så stort og flott der men det er litt sånn "Barcelona-følelse" over byen. Så om du har besøkt Barcelona og likte det, så kommer du garantert til å like Valencia også! En fantastisk flott og stoooor by! Jeg trodde ikke den var så stor. Fikk litt sjokk, hehe.

Vi startet dagen halv ni her i Denia før vi satt oss i bilen en time senere og kjørte avgårde. Det tok litt over en time til Valencia for vi kjørte gjennom litt landsbyer. Vanligvis tar det under en time. Men det er kjekt å se litt! Nå vi kom til frem til Valencia, så parkerte vi bilen i et parkeringshus før vi gikk til den mest sentrale plassen, Plaza de la Reina. Her gikk det turistbusser, eller de røde bussene som noen kaller de :-) De er så kjekke å ta når man er på en ny plass. Dessverre fikk jeg ikke lært så mye da lyden var helt på trynet! Men det var deilig å sitte og se utover. Bare nyte solen og kose seg med de andre.

Vi tok buss nr 2 etter lunch og da kom vi ned på havnen. Her var det skikkelig fint. Vi gikk gjennom promenaden og tok en del bilder før vi gikk inn på en Beach club som var så utrolig flott og stilig! Her skulle jeg gjerne kommet tilbake på kvelden. Eller kommet tidlig og tatt en skikkelig dagsfylla - haha :-)

veske her, kjole H&M, briller ukjent, sko her, øredobber H&M

På beachcluben bestilte vi noe som heter "Gin Rosada" og det var så godt! Jeg er allerede veldig glad i Gin Tonic, men denne var dobbel så god! Den ble laget med en rosa gin. Den må jeg kjøpe med meg. Så frisk, enkel og god!

Noe annet jeg også likte med Valencia var shopping gatene. Ble ikke sånn alt for mye tid til å gå der, men vi fikk kjøpt litt og sett masse! Butikkene i Spania er virkelig noe for seg selv. Det er så mye gøy, små søte butikker, stort utvalg og mye liv i gatene. En opplevelse å gå der! Jeg kjøpte ikke så mye denne gangen, det ble en topp og ett skjørt. Skal vise dere sammen med den andre :-)

valencia by night

I dag er det tid for avreise og vi har faktisk rukket og pakket kofferten. Vi var oppe tidlig i dag altså! Skulle ikke trodd det, for i går kveld laget jeg så mange mojitos! Trodde vi skulle ligge å dra oss til langt på dag, haha :-) Men heldigvis er energien her! Det er deilig å være ung ;-) Ikke ofte man setter pris på det, før det er for sent.

Nå skal jeg legge meg ut å sole meg. Litt mye vind men jeg er sikker på at solen tar uansett. Jeg er blitt veldig brun, så det er ikke et must heller altså ;-)

__________________________________________________________________________________________________________

Har forresten noe jeg må fortelle dere etterpå! Har liksom ikke bestemt meg sånn 100% så jeg må vente litt. Men forteller med en gang jeg vet. Vi blogges om litt!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

S
,
Så veldig veldig gøy og spennende ut. Nyt!
Turid
,
Bestandig like hyggelig å "følge med dere" på tur - så masse flotte bilder. 😊
martaalise
martaalise,
Så kjekt at du følger Turid <3 det setter vi stor pris på! Klem <3
nouw.com/martaalise
Tone
,
☆☆☆ Du er en stjerne i mine øyne!