A day in the dessert

I går var en magisk dag! Vi fikk være med inn i ørkenen med firehjulinger. Vi kjørte i flere timer innover og det var så mye å se. Jeg nøt det virkelig! Det var spesielt å være midt i ørkenen med store fjell, kameler og beduiner.Det var veldig stas og veldig annerledes fra alt annet jeg har opplevd. Jeg og Audun kledde oss opp for anledningen og vi hadde det så gøy! Det var faktisk pålagt å ha solbriller og skjerf, men ikke så kule som det vi hadde da. *selvdigger* Til og med beduinene oppi fjellene synes jeg var fint kledd. De synes jeg var så fin at de ville kjøpe meg for 200 kameler og 25 Ferrarier. Audun takket selvfølgelig JA!

Jeg trodde jeg skulle være litt redd, men jeg hadde full kontroll hele veien. Ristet noe jævlig.. Følte flesket bare spratt opp og ned sammen med rytmen av firehjulingen. Haha. Ellers var det sinnsykt varmt de to første timene. Jeg trodde jeg skulle dø. Buksen jeg hadde på meg var helt gjennomvåt. Det så ut som jeg hadde tisset på meg. Æsj, noen trodde kanskje det også. Typisk meg å ta meg ut! Når vi kom hjem var vi så dritten! Sand over alt, da mener jeg hver eneste cm på kroppen hadde sandkorn på seg. Deilig å få det av seg. Dette var så utrolig morro! Anbefales!

(Mange av goprobildene er sykt dårlig kvalitet på. Tror det var sanden som festet seg og ødelagte synet.)

Soo much fun.

Nå er vi i Kairo forresten! Vi tok fly i dag tidlig, i fem tiden (iiih). Vi er vi klar for museum, tur på Nilen, pyramider og bazar. Det blir nok en fantastisk opplevelse! Sender dere klemmer fra hetende Egypt.

Jeg oppdaterer snap innimellom når jeg får internett. Følg oss i Kairo: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer