A day at the Zoo

I går var vi å besøkte Buenos Aires sin zoologiske hage fra 1800-tallet. Det var masse rare dyr som jeg aldri har sett før og vi fikk mate dem :-) *Kids again* Det var veldig kjekt, mye å se og veldig sjarmerende dyrehage. Men solen steikte og jeg ble så solbrent... :-( Jeg lærer aldri. Heldigvis blir ikke jeg så rød, jeg blir mer brun. Vi måtte ta toget inn til Buenos Aires og da fikk vi se mennesker med enda hardere kår enn det vi har sett hittil. Vi kjørte forbi en bydel med skur som folk bodde i. Helt falleferdig. Det er helt sykt å tenke på at det er noen som bor der.

Til middag fikk vi lasagne hos Tía Mary, tanten til pappa. Hun bor midt i sentrum i en veldig fin leilighet. Det var så herlig å se henne igjen. Hun er mer bestemor for meg enn det bestemor-Marta er. Hun hadde masse bilder av oss og fortalte mange fine minner fra da vi var små. Når vi bodde i Spania kom hun og Tío Miguel, som var hennes mann å besøkte oss og vi sov alltid hos dem når vi var i Buenos Aires. De er barnløse men oppdrog pappa og hans søsken som om det skulle vært deres. Pappa kaller henne for mamma nr 2.

- Meg, Tío Miguel og Tía Mary -

- Tía Mary med meg og Mariela -

Det var veldig trist, men samtidig godt å være med henne nå som Tío Miguel hadde gått bort. Hun gråt og var veldig lei seg med en gang vi tok han opp. Vi snakket mye om han og hun fortalte hvor glad han var i oss. Men heldigvis husker jeg han veldig godt. ♥

Bilder fra gårsdagen;

Deiligste kjæresten har jeg ♥ Audun

- Audun hiver mat fra en bøtte vi kjøpte -

Fine bambier - verdens fineste dyr ♥

- Dverg flodhest som bor på land -

Nå har vi spist frokost og vi skal ut å sole oss, Audun er allerede ute å leser en god bok ♥

PS: Vannet gikk i går kveld, så da har vi fått oppleve det også! Haha. Heldigvis har vi noen som fikser det akkurat nå. :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer