A day at the market

I dag har vi vært på Bondes Marked her i Arendal. Må si jeg ble dypt skuffet! Det var sååå lite. Jeg så for meg mange fine boder så langt øye kunne se, haha :-) Kanskje litt kravstor, men etter alle markeder jeg har vært på rundt om i verden så vet jeg hva jeg vil ha. Noe jeg kunne tenkt meg er å gå på loppemarked, det er vel sesong for det nå? Må bare finne ut av hvor og når.. Men i dag fikk vi kjøpt litt egg og grønnsaker heldigvis. Svigermor kjøpte med seg hele senteret hun; blomster, grønnsaker, en blender også fikk Audun nye sko! Snille Wenche ♥

Åh jeg elsker de nye skoene mine! Kjøpte de i Egypt på en veldig fin butikk. Hadde jeg hatt uendelig med penger hadde jeg kjøpt hele butikken!

Ellers har vi spist rester i dag; fiskesuppe, salat, grillspyd, poteter og smoothie. Rar middag? Haha, men godt å bli kvitt det! Nå tar Audun seg en siesta, han har vært oppe siden halv seks så han er helt kjørt. Jeg sitter her å venter på at han skal våkne. Laget forresten noen sykt gode og sunne snacks isted, skal dele de på bloggen i løpet av helgen ♥ Utrolig morsomt at så mange kommenterer igjen! Gøy å se at dere leser de eldre innleggene mine og legger igjen spor også! Jeg elsker å få tilbakemeldinger, ja - også dere som er frekke og teite. Haha!

I kveld er det kino og popcorn! Skikkelig datenight med kjæresten min. Hva skal dere?

Følg meg gjerne på facebook HER for flere oppdateringer.

Marta Alise

Liker

Kommentarer