A day at the beach

Jeg skammer meg når jeg skriver dette, men i går kastet vi bort en hel dag. Vi hadde vært ute dagen før i Patong Beach. Drukket litt for mye, spist litt for lite. Så når vi kom hjem i 3 tiden bestilte vi full roomservice og våknet ikke før halv fire neste dag!! HALLO! Hva faen.. Audun vekker meg i 9 tiden og sier vi må rekke frokost, også ser jeg på klokken, også er den snart halv fire!!!? Vi hadde på norsk tid og trodde vi hadde hele dagen foran oss. Er det mulig... Litt trøtt og tilbakestående?

Vi fortet oss ned på stranden for å få mest ut av dagen. Vi fikk ca 3 timer og det fant vi ut av var helt okei siden vi begge var solbrente. Vi kjøpte med oss en stor smoothie hver og la oss ned på "solsengene".. Her i Thailand har de tatt vekk solsengene, så de som jobber nede på stranden har laget sine egne av sand, hvor kult er ikke det? :-)

Vi fikk kjapt besøk av ulike selgere som skulle tilby oss både tjenester, klær og smykker, Vi tok selvfølgelig i mot alt, haha :-) Vi er de verste når det gjelder slike ting. Endte med hver sin fotmassasje og pedikyr. Utrolig deilig!

Vi snakket med massørene og de fortalte oss om tsunamien i 2004 som rammet blant annet den stranden vi bor ved og var på i går, Patong Beach. Hun eldste av de hadde mistet 6 venner som også jobbet på stranden. Så forferdelig.. Og veldig rart å tenke på at der vi lå, har det der skjedd. Jeg får helt frysninger og ser en ekstra gang på havet hver gang jeg reiser meg for å "sjekke".. Paranoid, sa du?

Vi gikk fra stranden med fine tær, jeg fikk ett par thailanske blomster, selv om det ikke er helt min stil. Men synes det ble søtt.. Vi fikk ett par gode thaivenner som var veldig ærlig og snille, blant annet Cece og Nana. Etter stranden gikk vi for å spise vårt første måltid i halv åtte tiden på kvelden (???). Haha :-) Det ble pasta og pizza rett over veien før det bar hjem for et boblebad og en øl.

Nå er klokken halv ni her i Phuket og jeg er sykt dårlig, vi var nemlig ute i går også. Det så dere sikkert.... Haha :-) Litt for mye sambucca. Akkurat nå brekker jeg meg av å tenke på det..

Frokost next også stranden igjen! Takk for alle fine tips! Vi har funnet ut av vi skal prøve å gjøre mest mulig men ikke stresse oss ihjel - vi har tross alt kommet hit for å slappe av. Vi vil heller ikke gå glipp av noe, så en gylden mellomting hadde vært bra! Forsett å kom med tips, please! 💛

HUSK Å MELDE DEG PÅ PÅSKEKONKURRANSEN SOM JEG KJØRER NÅ. DER HAR DU SJANSEN TIL Å VINNE EN GOPRO HERO 4 SILVER. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig fine bilder!:-) litt kjipt dere sløste bort litt av dagen men så ut som dere hadde det veldig gøy kvelden før, er jo viktig med nok søvn også og ikke stresse som du sier 😃 jeg kan fort bli litt stressa vist det er mye og oppleve, vil så gjerne gjøre alt haha! Det så veldig deilig ut på stranda, jeg elsker å bade <3 utrolig fint bilde av Audun helt sist, så foresten utrolig deilig ut med fotmassasje:) kos dere masse, vell fortjent <3
martaalise
martaalise,
ja er han ikke skjønn <3
nouw.com/martaalise
Oslofru,
Gud så härligt! är liiiiite avundsjuk måste jag erkänna 😃
oslofru.com
martaalise
martaalise,
hehe <3 det er så herlig her!
nouw.com/martaalise