92, 93 og 94 - slik så jeg ut

Det er så morsomt å se på gamle bilder fra jeg var liten. Mamma og pappa har vært veldig flinke til å dokumentere mitt liv steg for steg - bokstaveligtalt. Det er vel den store fordelen med å være det første barnet.

1992

Jeg ble født 17 juni, 1992, på Las Palmas i Gran Canaria. Bildene er fra mine første timer på sykehus, første dag hjemme og første besøket mitt i Norge hvor jeg ble døpt i Bergen. (Han lyse som holder meg er onkelen min og han mørke er pappa). Synes mamma er så fin på det største bildet. Helt usminket og har akkurat blitt mamma. Kan tenke meg at hun var stolt :-)

1993

Da jeg var 1 år hadde vi flyttet fra Gran Canaria til Mallorca. Mamma jobbet som flyvertinne og pappa som øyelege på General Sykehuset i Palma. Disse bildene er fra våren og akkurat når de første solstrålene kom. Vi står i Palmanova og det man ser bak bilde av meg og mamma er Magaluf.

1994

Det som er forskjellen fra min barndom og norske barn er at mesteparten av fritiden vår ble brukt utendørs - enten i basseng eller på stranden. Alle aktiviteter innvolverte varme og vann, og jeg elsket det. Jeg lærte å svømme i løpet av andre året mitt og vi hadde basseng 10 meter utenfor verandaen vår. Så herlig!

Det var ikke mange bilder jeg fant, som ikke var av meg naken. Haha. Skikkelig naturbarn...

Til konfirmasjonen laget mammas venninne en utrolig fin video til meg. Det var bilder og filmer fra jeg var nyfødt til jeg var 15 år.. Den så vi i går og jeg kunne godt tenkt meg å legge den ut her, aner ikke hvordan jeg gjør det da... Men om jeg finner det ut skal dere få se den :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mbk
mbk,
Så herlige bilder!! 😃 Elsker å se på bilder av barndommen! 😃
nouw.com/mbk
martaalise
martaalise,
Takk 😃 Jeg og!!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig skjønn du var <3 er så gøy og se bilder av seg selv når man var liten og generell barndommen, jeg er veldig glad i å ta bilder av ting jeg skal på, er så utrolig fint å ha de minnene og se tilbake på:-)
martaalise
martaalise,
Takk 😃 Ja, det er det <3
nouw.com/martaalise