90´s

Hei dere. Shitt det har gått i ett for meg siden i går! Jeg dro på 90-talls party også var det rett til Bergen i dag tidlig. Når jeg kom frem til Bergen var det rett avgårde på Babyshower til stesøsteren min som venter en liten en i oktober. Fjooo. Fikk så vidt tid til å legge inn bagasjen før vi måtte ut igjen. Kunne ikke skrive noe her på bloggen om det, for det var suprise! Men mer om det forteller jeg i neste innlegg. Nå skal jeg vise dere litt bilder fra festen i går. Fikk ikke tatt så mange da, men vi koste oss veldig <3 Litt deilig å "glemme" kameraet også. Man kan fort bli litt opphengt i å knipse bilder hele tiden når man blogger, men en fin balanse er det beste.
Festen ble holdt i Sandefjord og det var 25 x 2 bursdag! Så dobbelbursdag! Veldig gøy, for det var en god miks fra venner av begge bursdagsjentene. Jeg er alt for sjeldent med jentene jeg studerte med! Savner de hele tiden når jeg bor i Arendal, så jeg er glad jeg ble med. De betydde så mye for meg i studietiden <3 og de betyr forsatt mye... Vet at livet i Oslo aldri kan bli akkurat det samme som jeg hadde, men de bor jo der, så noe tilnærmet hadde det blitt :-D <3 Falt også for Sandefjord. For en flott by! Kunne lett bodd der også igjen, haha :-)

welcome to the 90´s

Nå skal jeg redigere litt bilder fra babyshower og senere se en film med mamma og de. Jeg er jo ikke helt frisk og var oppe halv syv i dag, så jeg er 50 % tilstede! Hehe.. Men kommer nok innpå igjen etter ;-) Må vise dere bilder fra første dag i Bergen <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer