9 ting jeg skal gjøre i Spania

Nå har jeg vært her i Spania i én uke... Tenk det.. Føles ikke som det for dagene går litt inn i hverandre. Jeg har jo ikke gjort sååå mye. Men jeg har kost meg hver dag. Bortsett fra i natt da. Da var jeg litt dårlig, men det går bedre :-) Før jeg dro så laget jeg en liste over ting jeg bare MÅTTE få gjort i løpet av disse to ukene og de kommer her;

1. Bli brun - Ja, hvem vil ikke bli solbrun og fin når en er i syden? Jeg blir heldigvis fort brun! Men så må jeg være flink til å smøre meg så slik at jeg holder på fargen litt lenger.

2. Shoppe - Jeg har sett sånn frem til å gå i butikker her nede! Elsker shopping i Spania! Fikk rast litt fra meg på torsdag men må se litt mer :-) Vi har enda tilgode å sjekke ut butikkene i Denia!

3. Spise Paella - Min favorittrett er en knallgod Paella! Det finnes mange varianter av den og om du ikke likte Paella sist du smakte på den, så har du ikke smakt en god paella. Melisa sa hun ville ha det i dag, og da ble jeg så glad for jeg elsker det!

4. Gå på marked - Dere som har lest bloggen min gjennom noen ferier vet at jeg ELSKER å gå på marked. De har et veldig koselig kvelsmarked i Denia + et marked her i landsbyen som vi er i, hver søndag. Det er ikke alltid jeg kjøper noe, men det er koselig å se de fine produktene de lager.

5. Ordne håret mitt - Jeg har jo som som jeg har fortalt før hatt planer om å endre håret mitt leeeenge. Men så har jeg ikke gjort noe med det. Jeg hadde lyst til å kvitte meg med det lyset håret nederst og det har jeg fått gjort! Check! :-)

6. Kjøpe feriegaver - Jeg må kjøpe en liten ting til de nærmeste når jeg er på ferie. Hadde med gave til Mariela, mamma og Melisa før jeg dro hjemme i fra, så de er i boks! Men jeg må finne noe til svigerfamilien min - inkludert onkelbarna til Audun. Noen av de har hatt bursdag så jeg må finne noe fint :-) Audun har jeg allerede kjøpt litt til, men kjenner jeg meg selv rett så finner jeg noe mer.. Haha. Jeg elsker å kjøpe gaver til Audun.

7. Ta fine bilder - Ingen ferie uten bilder, er dere ikke enig? Haha. Høres litt rart ut men jeg må ta bilder når jeg er her. Har allerede tatt mange bilder men jeg må bli flinkere til å dra det frem :-) Ferie er jo det kjekkeste å blogge om!

8. Trene - Jeg har ikke vært så flink til å trene denne sommeren. Litt har det blitt men ikke helt det jeg så for meg. Så her i Spania må jeg være litt flinkere. Håper jeg blir bedre slik at jeg kan ta meg noen løpeturer og svømmeturer. Har gjennomført én løpetur på en uke. Men mye svømming :-)

9. Utflukt - Denne ferien, som alle andre ferier - må vi få til en utflukt. Jeg og jentene har veldig lyst til Valencia. Alicante er også veldig fint. Vi fikk aldri gått i gatene der. Men kanskje vi får til noe i løpet av de neste dagene :-)

Om dere har vært her i Denia eller i nærområdet, må dere gjerne komme med tips :-)

Marta Alise

Liker