9 nye ting til hjemmet

Denne gangen bestilte jeg mest til hjemmet, enn til garderoben. Fikk noen fine klær som jeg skal vise dere også, men først ville jeg vise dere ting jeg fikk bestilt til kjøkkenet og stuen. Så mye fint! Jeg er utrolig fornøyd. Synes alt er så mye finere i virkeligheten, så jeg blir alltid positivt overrasket. Når jeg ikke liker noe, så bare sender jeg det tilbake! Men det har skjedd sjeldent.. :-)

Jeg har alltid ønsket meg en morter i marmor, men synes de har vært så dyre! Heldigvis fant jeg en som var rimelig og stor nok! Denne skal blant annet brukes til å kverne mynte og lime til mojitoen ;-) Haha!

Jeg har som dere ser bestemt meg for å ha alt i gull, så sølv må ut! Neida, det som er sølv kan jeg ha i andre rom, men her inne liker jeg alt i gull! :-) Dette vinstativet har jeg siklet på lenge! Er det ikke stilig?
Mine to favoritter fra denne bestillingen er marmor serveringsbrettet og vannmuggen. Vannmuggen er så høy og fin! Elsker å ta på den, haha!
Fine ting eller hva? :-) Jeg er storfornøyd! Har også gjort litt om på stuen. Enda mer enn jeg viste for noen dager siden. Får ta nye bilder når jeg har fått inn ett par ting til. For nå er det enda større forskjell! Så gøy å få det 100 % slik jeg vil ha det :-) Har alltid vært fint her, men synes det var deilig å få litt mindre ting inn her.

Nå skal jeg kun sitte her å blogge. Har akkurat betalt litt regninger og svart på mail. Så gøy at dere gir lyd fra dere! HUSK: om jeg ikke har svart på din mail, så har jeg heller ikke lest den! Jeg ser alle kommentarer på facebook, men er litt verre med facebook-meldinger. Så jeg liker best når dere enten sender mail eller kommenterer på facebooksiden min som dere finner HER .

_________________________________________________________

Sees i neste post ;-)(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Så mye lekkert:. Blir visst pent nødt å handle litt jeg og.
martaalise
martaalise,
haha ja vanskelig å la være!
nouw.com/martaalise