9 julefilmer du må se

Noe av det koseligste jeg vet i desember er å se julefilmer. Vanligvis begynner jeg å se julefilmer i november men vi har enda ikke sett noen. I kveld er det duket for Polar Ekspressen og Jack Frost. To kjempe skjønne og fine julefilmer. I dette innlegget har jeg listet opp mine julefavoritter og anbefaler alle å se de. Så da er det bare å finne frem pepperkaker og gløgg ♥

1. Jack Frost - Denne filmen er kanskje den julefilmen som er mest trist men også utrolig fin. Faren i familien dør i en bilulykke men ett år senere kommer han tilbake som en snømann og gjør opp for alle løfter han ikke har holdt og blir den beste vennen han kan være for sønnen sin.

2. The Holiday - To damer på hver sin side av verden er drittlei av livet deres, så de bytter hjem og møter hver sin mann de blir forelsket i. Denne er så koselig og morsom.

3. 12 dates of Christmas - Denne er en romantisk komedie som følger en ung dame som prøver å vinne tilbake ekskjæresten sin. Hun gjør alt men ender opp med å ødelegge alt. Til slutt bestemmer hun seg for å sette pris på hva hun har og plutselig står drømmemannen der.

4. Polarekspressen - Denne filmen følger en liten gutt som har sluttet å tro på julenissen. En kveld står et tog utenfor som skal ta han med til Nordpolen. Polarekspressen tar også med seg andre barn som har sluttet å tro på nissen. Åh jeg gleder meg sånn til å se denne! Sett den før men den er så koselig.

5. Elf - Tidenes julefavoritt!! Denne er så morsom og herlig. Elf er et menneske som har vokst opp hos julealvene i Nordpolen. Når han blir voksen forstår han at han er litt annerledes enn de andre og blir fortalt av sin alvepappa at hans virkelige pappa finnes i New York. Elf setter ut på en reise for å finne sin ekte pappa og det blir ikke like enkelt å få overbevist han om at Elf kommer fra Nordpolen. Hysterisk! Ler like høyt hver gang :-)

6. Bad Santa - Denne er også morsom, men på en grov måte. Det ligger vel litt i navnet men denne nissen er ikke grei og er vel kanskje en julefilm kun for voksne!

7. A Christmas Carol -. Alle har det ikke like bra i julen og denne får oss til å tenke på alle som ikke er like heldige. Denne Charles Dickens fortellingen har jeg sett i flere versjoner, men denne med Jim Carrey og Onkel Skrue er den beste! En gammel rik og bitter mann blir oppsøkt av ånder og får sjansen til å gjøre opp for feil han har gjort. En julefilm vi kan lære mye av

8. Christmas Cupid - Denne filmen handler om to kvinner. Hun ene dør og blir den andres "juleånd" som veileder henne inn i et bedre liv. Morsom og søt film som er perfekt å se nå i desember.

9. Home Alone - Vi elsker vel alle hjemme alene filmene og selv om vi har sett de 10 ganger så er det ikke jul uten. Finn frem julegodteriet og kos deg med alle morsomme påfunnene Kevin finner på ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer