8 menn du IKKE vil møte

(Skrevet av Audun)

1. Drittungen fra helvete. Denne karen er han du treffer random på butikken, på en cafe eller legger deg til på facebook fordi dere har felles venner. Han eier ingen hemninger og spør deg om hva som helst, skulle tro han hadde kjent deg i fem år. Han lokker ut telefonnummer av deg og starter umiddelbart å sende masse meldinger, komplimenter og oppmerksomhet. Gjerne 40 ganger om dagen. Han har alltid masse sladder å fortelle og historier som virker spektakulære. I begynnelsen blir du veldig fasinert av dette men etter hvert merker du at du tar han i flere og flere løgner. Til slutt konkluderer du med at han er en lystløgner. Han setter gjerne venner opp mot hverandre og elsker drama for da får han være helten i konflikten. Han vil gjerne være den som "redder" vennskaper og løser konflikter, selv om det var han som startet alt dette. Når du ikke ønsker å ha noe mer med han å gjøre, så gjør han ALT i desperasjonens øyeblikk for å beholde liv i forholdet deres uavhengig om det er vennskap eller romantikk. Han manipulerer venner(som enda ikke har skjønt hvordan han egentlig er) til å ta kontakt med deg på han sine veiene, han skriver feilmeldinger som tilfeldigvis blir sendt til deg, han vil gi deg gaver osv. Denne personen; HOLD DEG LANGT UNNA! Han er en lystløgner, sladrehank og hans hobby er å leke med jenter.

2. Mr Creepy. Denne personen tror han er mannens gave til kvinnen.. Vel og merke i sine egne øyne. Han har sykelig god selvtillit, selvom han egentlig ser normal ut. Når han er edru er han verdens kjedeligste person og sier lite, men med en gang alkoholen fyller han opp, så kommer også faenskapen ut. Da glipper masken av han og han er en helt annen. Du møter han på fest der han stirrer deg i senk, han er den som er pågående og begynner å klå. Han stiller gjerne seksuelle spørsmål fra første stund. Du ser han har en baktanke med alt, og da mener jeg absolutt ALT! Han starter gjerne slåsskamper for å vise jenta hvor tøff han er. Og er han i forhold så bryr han seg ikke noe om dette. Fitte er fitte. Han er den som aldri stiller opp på guttekvelder. Han kommer kun visst det er jenter der som han kan prøve seg på. Han er alltid på jakt, selv om han har gjerne kone og barn hjemme, dette betyr ingenting for denne personen.

3. Sosiopaten. Dette er han som fremstår som den smarte, intellektuelle med masse erfaring. Han har alltid rett og har lest det meste. Har du en historie som sjokkerer eller er veldig interessant så kan han toppe den lett. Altså, har du skutt en ku, så har han skutt ti! Han er gjerne en kjekkas som har fått et litt for oppblåst ego. Han fremstår alltid så mye rikere enn det han er. Han har også opplevd sinnssyke ting! Selvom han er i begynnelsen av 20 årene så har han nesten vært i Vietnamkrigen og kjenner gjerne Bill Gates personlig også.Og det er ikke måte på hvor gode venner de er... Han personen her viser seg til slutt å være en psykopat når han ikke får det som han vil og da er det vanskelig å bli kvitt han for da sitter du fast i gjørma. Trusler, meldinger, sjikkaneringer.Ja, det hagler gjerne inn. Han forteller også masse dritt til vennene dine om deg. Han får deg nesten til å angre på at du i det hele tatt har blitt født!

4. Presidenten. Man skulle tro at denne personen hadde vært president før. Historiene hans er helt utrolig. Han har vært overalt i verden, sett og pult alle. Denne personen minner litt om gutt nummer tre. Han her kjenner også hele verden. Det er ikke måte på hva han ikke har opplevd og de utroligste historiene som gjør han til en fryktelig spennende person. Du får aldri komme til i samtalen og han fører gjerne hele samtalen i flere timer. Og når du endelig kommer til ordet så avbryter han og "stjeler" samtalen nok en gang! Denne personen er vel og merke sinnssykt morsom de første gangene du møter han, men til slutt så er han bare utrolig slitsom og du ønsker ikke å be han hjem til deg mer. Han er overhodet ikke interessert i dine historier eller det du prøver å dele i samtalen. Han her er også vanskelig å bli kvitt, for han synes så godt om seg selv så han forstår ikke hvorfor andre ikke vil være med han. Han er jo så morsom og har så mange gode historier å fortelle...

5. Don Juan-wannabe. Han her er faktisk rik og tror han har rett på alle kvinner. Gifte, tjukke, lave, høye, tynne, unge, gamle; fitte er fitte for han her også. Han har ingen begrensinger og liker alle. Han gir blanke faen om han er gift eller har kjæreste, han skal ned i buksen på deg uansett! Han bruker pengene og status for en hver pris og det er det første han går inn i samtalen med. Han skal brife og fortelle hvor vellykket han er til alle. Han eier ingen skam og høvler gjerne over kjæresten til bestekompisen sin og har gjerne tre-fire forhold samtidig. Han har to ekstra mobilen som han bruker til forskjellige kvinnfolk og gjerne flere facebook profiler slik at han kan holde på slik han vil uten å få problemer med koblinger. Han drar også på "jobbreiser" og er en travel mann. Han her kommer til å såre deg for han vil alltid leite etter en ny leke når han er lei leketøyet sitt, og sånn har han vært siden han var et barn.

6. Kopimaskinen. Denne personen er utrolig usikker på seg selv. Han er redd for følelser og han er redd for å binde seg i forhold. Du treffer han på byen, har et one- night- stand og de påfølgende ukene kommer han til å innlede en(heftig) romanse med deg, der han ser filmer med deg, ringer deg hele tiden og sms`er deg, gir deg masse oppmerksomhet og har masse sex med deg osv. Men plutselig som et lyn fra klar himmel ; etter ca tre uker så sier han at han ikke kan forsette og møtes mer men gjerne at dere kan forbli venner istedenfor. Gjerne på melding eller samtale på facebook. Han har nå fått opp sin egen selvtillit, og føler at han går ut som den vinnende part. Nå kan han dra på byen etter neste jente å forføre. Historien vil repetere seg. Han er veldig enkel, kopierer andres humor, ideer, klesstil og væremåte. Klisjeaktig. Alt han gjør er klisje. Han tar gjerne vitser fra Charlie Cheen i Two and a half men og er en vandrende kopimaskin. Du skjønner det ikke med en gang og hjertet kan fortsatt kjennes litt ømt, men når du ser tilbake så ser du hva du har hatt med å gjøre og innser kanskje at tapet ikke var så stort likevel. Bare utrolig irriterende med tapt tid og frustrasjon og andre fisker i havet som hadde vært mye bedre å satset på..

7. Mr saiko. Du møter han på fest og han er festens midtpunkt; selvutnevnt. Han ler gjerne av seg selv, men latteren hans er morsommere enn vitsene hans. Han gir deg en god følelse og kan få deg til å le så tårene spretter. Ham forteller også egentlig svært lite om seg selv og er mer opptatt med å fleipe om andre mennesker og deres liv. Med en gang har får motstand i form av at noen er uenig med han så er helvete løs. Da kommer en personlighet løs som du sjeldent har sett maken til. Han vil hyle, krangle, grine; han vil vise sitt sanne jeg. Han har null selvinnsikt og kan lett rakke ned på andre. Men med en gang noen prøver seg tilbake på han, er begynnelsen på tredje verdenskrig i gang. Denne personen må planlegge hver minste detalj og går ikke ting som han har planlagt så er det helt uaktuelt og han lager et mini helvete hvis han da ikke får en kraftig kompensasjon eller belønning... Om han ødelegger kvelden for ti andre stemningsfulle personer, så betyr ikke det noe. Han kan minne om en som lider av en form for rar diagnose som tilogmed psykiatrien har problemer med å finne ut av.

8. Egoisten. Denne personen er sjarmerende og får deg gjerne til å føle at dette er din livs kjærlighet. Når dere er sammen er alt gøy, og du føler deg veldig trygg i han sitt nærvær. Men med en gang dere skiller lag for kun ett par timer så får han deg til å føle deg som verdens mest usikre person. Han har ikke tid til å svare deg på meldinger, og om han svarer så får du et "ok" eller et bjeff om at du forstyrrer guttekvelden. Denne personen prioriterer gjerne venner, jobb, familie, trening, ja, ALT foran deg! Du blir aldri første prioritert hos han og han holder deg kun på pinebenken, og vil kun være med deg når det passer han og han sine planer. Du kan aldri helt regne med han, men du husker den første tiden dere hadde sammen, og håpet om at det skal bli som før og at ting skal forandre seg, finnes der hele tiden for det. Og han er fullt klar over at han har deg rundt sin lillefinger. Du er egentlig bare et tidsfordriv, og han ser OVERHODET IKKE noe fremtidsplaner med deg. Kom deg bort forest mulig, og IKKE la deg lure videre inn i dette spillet han sitt.

Kjenner du noen stakkars venninner som er utsatt for slike gutter? Del videre, disse må advares med en gang!!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer