8 favoritter fra walk in closet

I dag har jeg brukt veldig mye tid inne i garderoben vår, for jeg er så forelsket i den! Den er jo veldig enkel, men alle de fine tingene kommer godt frem - og det elsker jeg! Tenkte jeg skulle vise dere mine favoritt ting/plagg. Dessverre bruker jeg ikke disse tingene alt for ofte, mest pga været selvfølgelig. Men til sommeren skal jeg ta på meg og smykke meg fint til med alt dette fine...

1. Denne kjolen fra H&M er en av mine favorittkjoler. Den var superbillig og har flekker som jeg aldri får vekk.. Men selv med dette, så er det en av mine beste kjøp noensinne! Jeg er så glad i den.

2. Frynsesekken min! Denne er superstilig og festlig. Vanligvis har jeg bare brukt denne om sommeren, men allerede nå har jeg tatt den i bruk på noen helgeturer. Kunne laget business med denne, for det er SÅ mange som har spurt hvor den er fra etter at jeg brukte den på outfit posten.

3. Brudekjole fra EBAY. Denne kjolen bruker jeg kun over bikini og om sommeren. Den er jo helt gjennomsiktig. Men jeg kunne lett brukt denne som brudekjole, om det hadde blitt sydd et ekstra stofflag inni, den er veldig min stil :-) Og den kostet 120 kr! Haha!

5. Som dere vet, elsker jeg frynser!! Kunne hatt frynser på alle mine plagg, haha :-) Så disse skoene kjøpte jeg selvfølgelig pga frynsene, men de er jævlig vondt å gå i. Så jeg går bare med de i ett par timer om sommeren, ellers er de til pynt!

6. Jeg er ikke noe smykkemenneske og dere har nok aldri sett meg i med smykker rundt halsen? Ser ofte rotete og tantete ut på meg, men det betyr ikke at jeg ikke kjøper eller får smykker... Men forskjellen er at de henger på en knagg til pynt istendenfor rundt halsen min, haha :-)

7. Store øredobber elsker jeg! Spesielt om jeg går med ett enkelt antrekk og høy hestehale, men jeg er alt for dårlig til å huske å ta på meg noe annet enn perleøredobber...

8. Pull&Bear genseren min fra sommeren 2013 har jeg tatt godt vare på, for den er alt for liten for meg. Så den har bare hengt til pynt inntil videre. 3 år senere og den henger forsatt til pynt. Den ser jævlig stor ut, men stoffet rikker seg ikke. De som har laget denne genseren har ikke hørt om elastikk. Men fin er den da! Jeg må slanke meg og ta ut silikonpuppene om denne skal bli bært av min kropp, haha. Jeg er vel ikke den eneste jenten som har plagg som ikke passer?

Hvilken synes du var finest?

For en respons på påskekonkurransen! Tusen takk til alle dere som har meldt dere på :-) Nå skal jeg vaske og etterpå skal jeg blogge litt mer. Ligger etter - jeg vet! Klem til dere så lenge 💗

Marta Alise

Liker