7 viktige skjønnhetsrutiner

Jeg har alltid slurvet med fjerning av sminke når jeg skal legge meg. Jeg har ikke brydd meg noe særlig om produkter. Jeg har heller ikke smurt meg inn med krem etter hver dusj. Listen er lang. Jeg er rett og slett for lat. Men etter at jeg ble sammen med Audun har jeg tatt meg i nakkeskinnet. Nå bryr jeg meg mye mer om meg selv og innser at jeg begynner å bli eldre :o) Her er noen av mine skjønnhetsrutiner:

Castoroil - Dette produktet er egentlig et avføringsmiddel; lakserolje kalles det på norsk. Jeg bruker dette for å få mer hårvekst på for eksempel vipper og bryn. Dette bruker jeg hver kveld. Uavhengig om jeg har vippeextensions på meg eller ikke. Jeg har skadet øyevippene mine med alt for mye bruk av mascara, slurvet med vask om kveldene og sikkert revet av meg halvparten av vippene når jeg klør. Castor Oil har fungerer som en vippeserum. Jeg dypper en bomullspinne i oljen og smører det på steder jeg vil ha mer hår: bryn og vipper. En gang i måneden lager jeg også en hårkur 1/2 kopp med castoroil og 1/2 med kokosolje. Jeg har nemlig i mine yngre dager drevet å farget håret mitt svart og rettet det hver dag. Nå holder jeg meg unna alt som heter krølltang, rettetang, all slags stylingsprodukter i håp om at jeg skal få mitt gamle tjukke hår tilbake. Istedenfor å bruke 800kr på en vippeserum, gi denne en sjanse. Du får kjøpt det hos apoteket og i helsekostbutikker. Jeg kjøpte min på nettet til 11$.

Kokosolje - Jeg kan sikkert ramse opp 10 forskjellige fordeler og bruksområder kokosolje har. Det er et fantastisk alt-mulig-produkt. Istedenfor å bruke masse penger på nattkremer; Smør et tynt lag i ansiktet på kvelden. Vask det av om morgenen. Du får en utrolig myk og glatt hud. Har du harde albuer eller knær fungerer kokosolje kjempe bra. Jeg bruker kokosolje til å barbere leggene, til håndkrem, skrubbing av ansikt og kropp og til matlaging. Kokosoljen gir mer energi og bedrer fordøyelsen.

Kropp og ansiktsskrubb - En til to ganger i uken skrubber jeg hele meg. Jeg lager gjerne skrubbene mine selv eller "spriter" opp andre skrubber jeg har liggende som jeg har kjøpt tidligere. Sukker er fantastisk til ansiktet og kaffe og havsalt passer bra til kroppen. Mix din egen skrubb med oljer du har hjemme.

Drikk vann - Vi er for dårlige til å drikke vann. Utrolig typisk tips, men det ligger noe i det. Vi trenger å tilføre hud, hår og negler fuktighet. Jeg blir tørr og skaller av i ansiktet om jeg ikke får i meg nok vann.

Frukt - Spis frukt hver dag. Det er en viktig kilde til mineraler og vitaminer. Det styrker tennene dine, du får bedre fordøyelse og høyere energi.

Tren - En sunn kropp er en vakker kropp.

Stell negler på hender og tær - Jeg føler meg som dass når hendene mine ikke er velstelte. Det gjør noe med hele selvtilliten min. Før bet jeg mye negler og de så ikke ut. Jeg passer nå alltid på å ha neglelakk på både hender og tær. Da ser de finere ut og jeg vil ikke ødelegge de. Jeg føler meg absolutt finest når jeg har akryl eller gelenegler på.

Har du noen skjønnhetsrutiner du ikke kan leve uten?

Marta Alise

Liker

Kommentarer