7 ting jeg har unnet meg under diett

Det er jammen meg ikke lett å være sunn 24/7 hver eneste dag. For å holde meg mest mulig i sjakk har jeg unnet meg ting som både står i dietten og som jeg selv har tatt meg "råd" til. Det er opp til hver enkelt hvor sunn og streng de vil være, men jeg holder mye lenger om jeg spiser litt "sunt godteri" når jeg ønsker også heller trener litt ekstra. Her er noe av det jeg har unnet meg de siste to ukene.TIPS TIL HVA DU KAN

UNNE DEG I HELGENE

OG ELLERS NÅR DU

HAR ET SKIKKELIG SUG!

1. Bær til dessert - Det er mange dager hvor man skal spise bær i enten smoothien eller i yoghurten. Hva gjør man om man MÅ ha dessert en dag, men likevel har spist bær? Jo, spiser en kopp til med bær! Det er ikke lurt å nekte seg sunne ting, spesielt ikke når man er skikkelig sugen.. Jeg liker spesielt jordbær og blåbær.

2. ISPINNER - dette kan jeg godt unne meg hver dag. Oppskrift: Hvilken som helst zero saft + vann + limebåter

3. SUNN ISKREM - Oppskrift finner dere HER. Min favoritt er den med bær (bare bytt ut nektarinen i oppskriften med bær) 😍
4. KIWI Smoothie - Mmm.. Denne lagde jeg for ikke så lenge siden og den ble en HIT! Det var så mange som lagde den og sendte meg bilde på snapchat. Veldig gøy! Oppskriften finner dere HER. Smoothie er jo av og til i 17 dagers dietten, men for meg som elsker smoothie er ikke det nok. Så av og til lager jeg utenom også. Drikker smoothie ca annen hver dag..

Popcorn + wine = <3

5. Snacks og alkohol - Forrige lørdag delte jeg og Mariela en flaske hvitvin og en pose popcorn. Vi hadde gått ganske mye samme dag og spist en mager middag. Så dette satt ikke spor i det hele tatt. I følge dietten kan man unne seg et glass med vin hver eneste dag, men man går selvfølgelig ikke like fort ned i vekt når man drikker alkohol. Et tips for de som går på diett; Dess høyere prosent vinen i, dess mer sukker er det i den. Vi drakk en til 8,5 %.
6. Fryste blåbær - Dette er så utrolig godt som snacks! Anbefales på det sterkeste! Ta blåbær i frysen og vent til de er stivnet. Sitt å spis de frossen og du får følelse av godteri!

7. Eplejuice - Ferdig juice er egentlig ikke lov på dietten. Men når jeg har en skikkelig sugen følelse på godteri eller noe søtt, så tar jeg meg et glass eplejuice + isbiter også går det over!

​Håper dere beveger dere når dere kan slik at det ikke merkes om man koser seg med litt vin! En tur hjelper så mye! I morgen kommer jeg med en oppskrift til på hva dere kan unne dere på diett! Lørdagsklem fra meg 😘

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Elisabeth mammatilEmil
,
Hvor ofte veier du deg?:)
Må bare si at du e r kjempeflink :*
martaalise
martaalise,
Hei <3 jeg veier meg hver dag vanligvis men prøver å holde det til 2 ganger i uken nå som jeg er så mye borte!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Du er sååå flink!❤️ Veldig mange gode oppskrifter du kommer med og er så glad for det!😊 Hjelper mye❤️
martaalise
martaalise,
:D Så kjekt! håper du prøver noen av de! <3 Isen er min favoritt!
nouw.com/martaalise