6 ting jeg gleder meg til denne uken

Hei dere! Nå skriver jeg for harde livet her. Jeg har så lyst til å rekke å legge dette innlegget ut til klokken elleve i dag, for ellers blir det ny dato, siden jeg kun publiserer hver hele time. Snakk om å være gal i hodet, haha :-) Men orden må man ha!

I dag har vi hatt en enda mer travel dag og det lovet jeg meg selv at jeg ikke skulle ha, men tiden har bare gått i ett. Vi har gjort så mye! Skal fortelle dere mer i morgen. I dag tenkte jeg å blogge om hva jeg gleder meg til denne uken og samtidig får dere vite planene våre. Så tenkte det var toppen! Innlegget skulle egentlig inneholde 3 punkter, men den ble bare mer og mer utvidet. Bra det går den veien for å si det sånn ;-) hehe... Her er de:

Hyttetur - Jeg vet jeg har mast sykt mye om denne hytteturen, men vi gleder oss helt sykt! Hovden here we come! Vi skal bo på en sykt fin hytte rett med bakken sammen med et vennepar! Afterski, spa og lange dager i bakken venter!

Valentinsfeiring - Vi skal selvfølgelig feire den søte romantiske dagen i morgen men vi skal ta det litt rolig siden vi skal på hyttetur på torsdag. Det blir en liten feiring å dra bort, så i morgen skal vi på kino også ut å spise. Hvor vet vi ikke enda, men vi har lyst til å prøve noe nytt! Har dere forslag? Om jeg har noen lesere fra Arendal som er innpå akkurat nå?

Trening - Vi skal trene masse denne uken! I dag trente vi i 90 minutter og i morgen er det yoga og en liten tur om det er fint vær. De andre dagene blir det nok styrketrening og ski :-) Kanskje jeg rekker å klemme inn litt yoga på hytteturen, men tror jeg kommer til å være ferdig i beina etter noen timer på ski! Men åhh som jeg savner å stå på ski! Det er god trening det!

Pakke - Jeg vet jeg er årets nørd men jeg elsker å pakke! Er en liten utfordring å huske alt da, men vi har akkurat fått helt nye skiklær sponset gjennom bloggen og de gleder jeg meg til å teste! Det må også pakkes med kosetøy, toalettsaker og sengetøy. Skal lage liste i morgen :-)

Bestille tur - Denne uken skal vi bestille tur med svigers! Vi skal på vår første reise med de til utlandet og det gleder jeg meg så sykt til! Vi drar i slutten av mars og skal være én uke i Denia. De kommer til å elske huset! Vi var der i sommer også og det er helt fantastisk. Håper varmen kommer innen da ;-) Hadde vært deilig å bli like brun som på bildet under her...

Få orden på walk in - denne uken MÅ jeg seriøst få ordentlig orden på walk in. Med alt kaoset med sommerklær som har blitt byttet bort og masse klær jeg har solgt og sendt videre har jeg kommet med den konklusjon om at det ser ut som et bombet...... Så jeg må få sendt siste rest av klærne, ryddet mine og fått tatt noen fine bilder. Vet dere har spurt litt etter de men jeg har virkelig ikke lyst til å vise walk in når det ikke er ryddet ;-)

Nå skal jeg og Audun se noen episoder av Shameless. Vi har ventet så lenge på nye episoder! Merker jeg savner ungene i serien.. Flere som blir knyttet til de?

Vi blogges i morgen :-) Har dere forresten sett min valentinsvideo? Den er i innlegget under fra søndagskvelden! Sjekk den ut! Verdens beste dessert som er laget på 1-2-3!

________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Nina
,
<3
martaalise
martaalise,