50 shades of Marta

Endelig lørdag og i dag har vi hatt en skikkelig fin lørdag og! Vi stod opp tidlig, spiste frokost, ryddet også stakk vi ned på treningssenteret. Jeg har jo lovet meg bort til Audun to ganger i uken. På disse øktene trener vi armer, skuldre, rygg og litt bryst. Vi pleier å avslutte med 15 min mage også :-) Så denne uken har jeg gjort 2 styrkeøkter, 2 joggeturer og 1 yogaøkt. Jeg skal gjøre yoga i morgen, så da har jeg fått gjort 2 økter av yoga også :-) Jeg synes egentlig det er kjekkest å gjøre 6 økter med yoga enn å gjøre alt mulig annet, men jeg tror det er lurt å variere litt så jeg ikke går lei. Har tross alt holdt på med yoga i nesten 4 måneder nå!

Men nok om trening. I går var vi på boklansering på Hope som ligger ca én time fra oss. Jeg skal vise dere boken som svigerfar & co har laget snart :-)

I går var eg skikkelig usikker på hva jeg skulle ta på meg. Prøvde ca 5 helt ulike antrekk før jeg ble fornøyd. Jeg elsker slike utfordringer! Resultatet er selvfølgelig det dere ser på bildene. En super gammel bukse, en hvit skjorte og nye sko + veske. Enkelt og greit 😀

Jeg glemte forresten å fortelle dere at jeg spilte inn en video for to dager siden. 50 fakta om meg 😀 Gleder meg til å redigere og vise dere den! Fra nå av skal jeg ha én video i uken. Sist jeg la ut video var på mandag men synes dere det er en god dag å legge ut på? Eller er søndag bedre? Jeg blir kjempe glad for tips!

Nå skal jeg kose meg med Audun. Vi skal se en film og bare slappe av. Denne lørdagen har virkelig gått i ett og i kveld har vi hatt besøk av en niåring. Hun skal overnatte og jeg er spent på om hun sovner, har vært litt vandring frem til nå, Hahah 😂🤣

Marta Alise

Liker

Kommentarer

E
,
Gleder meg til videoen
martaalise
martaalise,
ja den kommer i dag :d
nouw.com/martaalise
Anette
,
Fin