5 viktige ting jeg skal gjøre i mars

HEI DERE! Er dere klar for en ny uke? Jeg er ikke helt der enda, men går ut i fra at jeg får motivasjonen når jeg har spist frokost og fått gjort noe fornuftig. Akkurat nå er jeg i "helge-modusen" enda ;-) Haha!

Denne måneden har jeg mye jeg skal gjøre. Jeg skal selvfølgelig få gjort ting som blogging, betale regninger, besvare mail, vaske +++ og andre ting som er typiske i min hverdag men jeg ville gjerne dele 5 ting som jeg vanligvis ikke gjør - som jeg skal gjøre nå i mars. Dette er en måned jeg har gledet meg mye til, men dessverre så skjer det store høydepunktet på slutten av måneden... Argg! Haha :-)

komme på tv

Endelig er det min tur! Jeg har ventet så lenge og er så spent når episoden vår kommer på TV nå i mars. Torsdag 16 mars er datoen og det er første gang jeg avslører det her inne. Så jeg håper dere lagrer den kvelden ;-) Det kommer på kanal FEM.

Legge ut aparment-tour-video

Jeg filmet leiligheten vår forrige uke og det ble ganske bra. Akkurat nå har jeg kommet til klippe-delen og den tar litt tid for jeg har gjort det litt vanskelig for meg selv. Mye frem og tilbake. Men jeg skal legge den ut allerede i dag. Stay tuned! Og følg meg på youtube kanalen min om du vil se den før jeg legger den ut her ;-)

reise til Spania

I dag er det 18 dager til vi reiser til Spania! Æhh, som vi gleder oss!! Det blir så spennende og gøy! Vi skal nedover med svigers + søsteren til Audun. Kan ikke vente med å få litt sol på kroppen og komme meg litt bort. Det begynner å bli noen måneder siden vi var på reise nå..

trene som en gal

Kan dere klandre meg for at jeg ønsker å stramme opp mest mulig før Spania? Hehe. Jeg har trent ganske bra de siste 4 månedene men jeg har lyst å dra på litt ekstra nå frem til turen slik at jeg kan legge meg ned når jeg kommer frem og føle at jeg har gjort en bra innsats :-) Yoga, løping og styrke - here i come!

få dato til operasjon

Jeg prøver å unngå å snakke om operasjoner innpå her og har drøyd det ganske lenge nå, men som mange av dere vet så er jeg operert i brystene og den operasjonen gikk ikke så bra. Ja, jeg fikk endelig større bryster men det var ikke en god jobb og jeg har ofte store smerter. Så det skal jeg ordne på snart. Helst i løpet av våren. Jeg er drittlei av å ha vondt og jeg gleder meg til å få vekk kapselen og få normale bryster som det går ann å ta på uten at det kjennes ut som stein.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg forte meg å redigere video også legge den ut på kanalen min :-) Ønsk meg lykke til! Er ikke akkurat det jeg er flinkest til, vet dere ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Karoline
,
Hvilket program skal du være med i? Har du skrevet noe om det tidligere på bloggen?
martaalise
martaalise,
Hei Karoline. Ja, jeg har skrevet om det flere ganger 😊 kommer mer info også nå når det nærmer seg <3
nouw.com/martaalise
C
,
Gleder meg til å se deg på tv!!! 16. Mars?
martaalise
martaalise,