5 ting på kjøkkenet

God kveld dere :-) I dag har dagen gått i ett. Jeg stod opp litt for sent også hadde jeg så mye jeg skulle gjøre så timene bare gikk og nå er det plutselig kveld. Hater når jeg ikke kommer meg opp til rimelig tid slik at jeg får unnagjort mest mulig. Nå må jeg utsette litt ting til i morgen. Er det dette som kalles blåmandag? :-) Haha!

Men jeg har fått gjort noe gøy i dag og det er å blogge! Jeg har laget noen innlegg, men det jeg ville legge ut i dag var dette. Dere har spurt meg før om ting jeg ikke klarer meg uten og i dag tar jeg for meg det jeg er avhengig av på kjøkkenet! Disse matvarene er de beste som finnes og en god representant for mitt kosthold!

Grønn te - Dette drikker jeg hver dag og ofte 2-3 kopper om dagen. Når jeg står opp så setter jeg en liter på koking også legger jeg 2 poser oppi. Dette står i ca en time før jeg serverer meg en kopp. Det som ligger igjen drikker jeg i løpet av dagen. Sykt godt og mettende! Eneste som er irriterende er alle dobesøk. Haha.
Rugsprø - Denne er virkelig den beste som finnes! Den kan spises uten noe pålegg, som snacks på tur eller bare når jeg trenger å kjedespise noe som er sunt. Jeg elsker denne! Jeg er jo ikke noe brødspiser så denne er et godt alternativ!
Dobble 0 % - Disse yoghurtene er jeg stor fan av! Spiser en slik en annen hver dag og om sommeren hver dag. Elsker å fryse de ned og spise de som is også. Skulle tro de sponset meg men jeg er bare en veldig stor fan av yoghurt og da spesielt de som er lite sukker i! Jeg hadde blitt så lei meg om jeg hadde vært laktoseintolerant.
Sitroner - Er det noe jeg bruker mye av, så er det sitroner! I maten, i smoothien, i teen, i vannet.. ++++! Jeg starter alltid dagen med lunkent vann og sitron for å så helle en kopp te med sitron i meg. Så ja, jeg er rimelig avhengig av denne fantastiske frukten! Sitron er også kjempe godt som et "krydder" på mat! Da slipper man å salte maten så mye.
Egg - Jeg og Audun spiser 2 egg så og si hver morgen. Han lager alltid en deilig omelett til meg og jeg synes det er den beste starten på dagen! Jeg elsker egg og kunne hatt det til flere måltider enn bare frokost. Speilegg, bløtkokte egg, omelett, eggerøre - ja, jeg elsker egg uansett! Her i Arendal drar vi til en gård for å kjøpe egg og da kjøper vi gjerne 2-3 brett i samme slenger. Ett brett har 30 egg så da har vi for en god stund! Audun spiser 3 egg hver dag så de går egentlig ganske fort unna!

____________________________________________________________________________________________________________________________

Hvilke matvarer må dere ha i skapet/kjøleskapet på kjøkkenet? :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Så fine og friske bilder! 😃
nouw.com/tinarodfjell
martaalise
martaalise,