5 ting kjæresten min hater med meg

(Skrevet av Audun)

Da var det min tur til å skrive litt om bloggeren. Håper dere liker punktene mine.

♠ PUTER!

Hvorfor skal dere jenter, og da tenker jeg hovedsaklig på min kjære Marta, FYLLE senga med puter over randen!! Hver eneste kveld er et eneste stort slit bare å grave frem puten min og få fjernet alle de andre overflødige "pynte putene" som venner og turister står i kø foran dørlisten for å se hver dag. Ehh, hallo? Det er kun oss to som ser dette. WAKE UP!

♣ ROT!!

Jeg har en stygg indre følelse av at nettopp dette gjelder for samtlige av dere kvinner der ute. En truse her, noen brilleglass der som plutselig stikker opp i rumpa mi når jeg endelig setter meg i sofaen for å slappe av, en hel hær av sminke dubiditter som har omringet og gått til fysisk angrep på hele badet. (Ja, dette inkluderer også dusjen). Til og med senga er innvadert av en eller annen "godsak".. Altså, det er et slags systematisk rot, men det irriterer oss menn noe sinnsykt. Føler at dette er dere kvinners hevn på oss menn fordi vi ALDRI slenger ned toalettsetet etter at vi har vært på do.

♠ "DE VILLE OG UKONTROLLERTE KLIKKA"

Altså no offens.. Men.. Jeg har hatt et par seriøse forhold før Marta. Men som dere har skjønt så er det en grunn til at det ble Marta og meg tilslutt :) Ok, til poenget: samtlige av jenter/kvinner jeg har vært sammen med har lyvd meg rett opp i trynet og sagt "Heldigvis reagerer jeg ikke noe på mensen og jeg får heller ikke noe utbrudd". Yeah, right! Bullshit! Lev godt videre på den livsløgnen der! Det er som å si at vi menn aldri skal onanere mer. Heldigvis har Marta de "snilleste" og mest kortvarige "mensen klikka" jeg kjenner.. Men de er likevel tilstede av og til, mensen eller ikke mensen. Og selv om jeg syntes at det kommer en del useriøst ut av kjeften hennes når dagen i mnd til slutt er der og jeg får skylden for det meste, så gir jeg henne terningkast 5 i "mensen-klikk".

♣ Scrabble

Fyfaen! Du er virkelig elsket og hatet hver gang vi begir oss ut på farlig farevann å begynner å spille dette spillet! Det jeg hater å innrømme her er at du faktisk er en del bedre enn meg til å se kombinasjoner og ord. (Håper at dårligere lærere på barneskolen forsatt blir godtatt som gjeldene unnskyldning når jeg blir sur og taper). Ja, jeg bruker alle mulige dirty midler hver eneste gang vi spiller, innrømmet det. Det er en grunn til at jeg alltid foreslår en håndbak hver gang vi er ferdige å spille. For da kan jeg også føle litt på det å vinne, haha :)

♠ TILSTEDEVÆRELSE

Altså.. Dette punktet tror jeg ikke bare gjelder for deg Marta, men alle damer der ute også. Dere greier faktisk å få sneket inn at "du er ikke tilstede når vi ser film eller en serie fordi jeg svarer på EN MELDING" Ok.. Noen minutter senere sitter Marta besatt av bloggen sin. Og når jeg prøver å hinte innpå at hun er en hykler og gjør akkurat det samme som meg noen minutter tilbake i tid. Ja da får jeg 68 knivblader i siden og et par øyne som spruter ild.

Håper dere likte innslaget mitt og at ingen ble såret slik som sist gang. Haha.

5 ting Marta hater med meg kan dere lese HER.

Følg oss gjerne på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer