5 ting jeg vil gjøre i september

​Jeg kan ikke tro at siste sommermåned er helt slutt! Shitt så fort det har gått! Føler det nettopp ble juni.. Men vi har jo forlenget sommeren litt og med det føler jeg at jeg ligger langt bak alle mtp rutiner og ting som skal gjøres. Haha. Jeg skal nok klare å hente meg inn igjen i september måned og her er det som er veldig viktig for meg akkurat nå:

Komme tilbake til rutiner

Min drøm før sommeren var å komme i en god søvnrutine hvor jeg la meg tidlig, helst innen 23. Jeg og Audun har en tendens til å dra den til ett-to tiden på natten, så elleve er tidlig for oss. Denne rutinen klarte vi i ett par uker også skeiet vi ut igjen. Men nå vil jeg gjerne prøve på nytt. Jeg får så mye mer ut av dagen når jeg har fått 7-8 timer med søvn!

REISE TIL BERGEN

I september er det tid for å reise hjem noen dager. Det blir ikke lenge men vi vil gjerne hjem for å være med de andre, slappe av og kose oss! Det er superdeilig å være hjemme hos mamma og de Også savner jeg lillesøstrene mine og hunden vår Chanel kjempe mye!

KLIPPE HÅRET MITT

Dere aner ikke hvor DRITT LEI jeg er av det lange håret som får floker bare jeg går en meter! For å unngå plager børster jeg det 3 ganger om dagen! Ellers prøver jeg å la det ligge men det blir bare stygt.. Jeg må enten flette det eller ha det i hestehale. Jeg klippet det i Spania i juli men synes ikke 10 cm var nok.. Må klippe 10 cm til! I hvertfall! Begynner å bli for gammel til det floke-helvette. Synes håret mitt bare blir tjukkere og tjukkere og jeg vet mange ønsker seg det, men for meg er det bare slitsomt!

PLANLEGGE BURSDAGEN TIL AUDUN

Audun har bursdag 12 november og det er på tide at jeg planlegger bursdagen hans! Jeg vet det er sjanse for at han er inne på den tiden men jeg vil heller planlegge og at de planene går i vasken enn å stå tomhendt på dagen fordi jeg har belaget meg på at han ikke er ute. Jeg vil så gjerne ta i mot tips fra dere! Hva kan jeg gjøre? I fjor dro vi til Budapest og var der 3 dager. Det var overoverraskelsestur og han ble sykt glad. Vi hadde noen fine dager men nå må jeg toppe det. Har dere forslag? Please hjelp meg!

HOLDE MEG UNNA DRITT

Sommeren var veldig lang i år og den er jo egentlig ikke over enda. Men fra 3 september (dagen vi kommer hjem), skal vi ta oss i nakkeskinnet. Jeg er så lei av vin, øl, godteri, kaker og desserter. Heldigvis er Audun enig! Detox-uke begynner for fullt og jeg kommer til å dele med dere hva vi skal gjøre :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på facebook for flere oppdateringer HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lully
Lully,
fine dere er <3
nouw.com/lully
Linn
,
Gode mål! Setter meg nye mål hver måned
martaalise
martaalise,
:D åh smart!
nouw.com/martaalise
helene
,
Det er helt utrolig hvor fort tiden går, kan ikke tro det er september allerede, snart er det ikke lenge til Jul! 😃
martaalise
martaalise,
haha ja ufff. Jul!!
nouw.com/martaalise
Line
,
Du har en utrolig fin blogg... Følger med hele tiden 😃 Hilsen stor fan
martaalise
martaalise,
<3 takk søte!
nouw.com/martaalise
Henriette
,
jeg skal også holde meg unna dritt!