5 ting jeg skal gjøre i Spania

Okei, nå er det nok tvsnakk for en stund. Dere er kanskje lei av å lese at jeg gleder meg, men så gleder jeg meg ikke så mye likevel, haha :-)

I løpet av neste uke skal vi reise til Spania sammen med svigers for en liten ferie. Det blir min første ferie med svigerfamilien og jeg GLEDER meg helt sykt. Vi skal kose oss så masse den uken og finne på mye hyggelig. Jeg skal selvfølgelig ta med meg kamera og pc slik at bloggen ikke blir glemt. I går laget jeg en liten liste over ting jeg vil gjøre der nede;

- ta masse bilder -

Dette sier jo seg selv, det er jo min hobby og jobb. Jeg får heller ikke blogget uten alle bildene mine. Jeg elsker å ta bilder i utlandet. Så mye fine palmer, godt lys og sterke farger. Alt blir bare fint uansett hvor god man er :-) Haha!

- slappe av -

En av de tingene vi skal gjøre er selvfølgelig å slappe av. Jeg håper bare været er med oss. Vi reiser jo mellom sesonger, så det er ikke å forvente at det skal være strålende sol hele tiden. Jeg pakker i hvertfall bikini med meg og krysser fingrene! For late dager skal vi ha! Og da gjerne med sol ;-)

- spise god mat -

Den beste maten i hele verden er spansk mat. Tapas og paella er mine favoritter. Spesielt paella. Jeg er helt gal etter det når jeg er ute å reiser. Vanligvis er det alltid slik at 2 personer må dele paella og om jeg klarer å få to kvelder med paella der noen sier "jeg kan dele med deg" så blir jeg superglad. Den personen blir min favorittperson for kvelden. Haha!!

- sykle -

Vi syklet litt i fjor og vi skal selvfølgelig sykle litt i år også. Det er helt flatt overalt og superdeilig å få sett området uten å tenke på at man "trener". I fjor syklet jeg og Audun i flere timer. Plutselig havnet vi på visning av et forferdelig stygt sommerhus. Vi stoppet bare opp for å drikke litt og ved siden av oss var det en eiendomsmegler. Han tok oss inn også plutselig satt vi i bilen hans på vei til et gammelt hus som skulle selges! HAHA!

- lese bok -

Dette er supermat til de som kaller meg for dum, men her kommer det; jeg leser ikke bøker og har aldri gjort det. Leste min første bok i fjor og den var med masse bilder. Så mitt mål for denne ferien er å lese noen sider hver dag. Jeg må prøve å finne roen til å klare å fullføre en bok. Det beste jeg gjorde i fjor var å ta den i bassenget for der hadde jeg ikke en telefon som hele tiden forstyrret meg.

________________________________________________________________________________________________

Disse tingene tror jeg ikke blir vanskelig å gjennomføre! Jeg skal også gå på marked med de andre og kanskje gå på stranden. Visst været holder mål da..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Elsker Spania! Håper dere får en fin tur:-)
nouw.com/legefrue
martaalise
martaalise,
:D Takk! Jeg og!
nouw.com/martaalise
Christinawf
Christinawf,
Kos dere masse på tur!
nouw.com/christinawf
martaalise
martaalise,
:D det skal vi <3
nouw.com/martaalise
krist.in,
åh det blir sikkert digg !
krist.in
martaalise
martaalise,
kamillahaaland
kamillahaaland,
Kos dere på tur! Paella ass😍
nouw.com/kamillahaaland
Silje
,
Huset var sååå fint! Blir sikkert en kjempe fin ferie!
martaalise
martaalise,