5 ting jeg skal gjøre i dag

Tjoheii! Jeg er forsatt ikke lei av julepysjen min og etter reglene, så er det jo jul frem til 13 januar, eller hva? :-) Siden jeg har vært litt treg til å møte dagene mine på en ordentlig måte, så la jeg meg ned å laget en liten fornuftig liste til i dag. Her er den;

Møte dagen med et smil - Tror jeg har jern mangel eller noe. Sliter virkelig med å være produktiv. Er så sliten og alt er bare et ork. Klarer ikke å sove på kveldene og det gjør at jeg sover ganske lenge om morgenen. Sykt irriterende. Er trøtt gjennom hele dagen også. Trodde dette bare var et problem når jeg gikk på VGS men har forsatt det problemet på vinterstid. Må nok gå på en ny jerntablett-kur.

Til optiker - Har time nede på senteret og jeg kan ikke si at jeg gleder meg. Er så redd for at ingen linser passer for meg! Nå har jeg vært gjennom 2 runder med 2 forskjellige linser. Ingen av de passer...

Trene - jeg sa jeg skulle trene i går, gjorde det ikke! Så da blir det dobbel økt i dag :-) Hvem er med meg? Merker hele kroppen trenger yoga! Kanskje jeg rekker en joggetur i dag også.

Kjøpe gave - svigerfar har bursdag på lørdag og da er det viktig at vi finner noe fint til han. Har dere noen forslag?

Få orden - Vi skal sette opp lampen inne på walkin, rydde litt, redigere bilder, ta ned siste rest fra julen ned i boden, blogge og svare på mail. Fjoo!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

susannmj
susannmj,
Jeg har heller ikke klart å legge julepysjen helt bort enda 🙊🙈 ha en fin dag!
nouw.com/susannmj
martaalise
martaalise,
haha 😃 herlig!
nouw.com/martaalise
mbk
mbk,
Så smart å lage en liste på ting man skal gjøre! 😊 Jeg har ikke lagt bort julepysjen jeg heller 😊
nouw.com/mbk
martaalise
martaalise,
Lise
,
Det er vanskelig å legge bort julen, på en annen måte så er det litt deilig også. Mye stress i juletiden selv om det er den beste tiden syntes jeg. Ha en fin fin dag
P
,
Jeg strevde også lenge med å finne linser som passet meg! Men et tips fra meg.. Når du har funnet noen som passer, gå med de et par måneder før du så drar til øyelege. De har en litt annen innsikt i dette med øyehelse. Da jeg var hos øyelege fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått for sterke linser (fordi de ikke kunne rette opp de skeive hornhinnene mine så ga de meg sterkere linser), og det hadde ført til at jeg skjelte mer. Så er du ikke en "rett-frem" kunde hos optiker, sjekk deg også hos øyelege! 😊 Lykke til.
martaalise
martaalise,
Tusen takk for tips! <3 Det skal jeg gjøre!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Hater og gå til optikeren.. føler jeg ser feil hele tiden😂 Så dårlig på gave til eldre mennesker men hva med en bruks ting?:)
martaalise
martaalise,
Takk for tips <3 ble en liten kinodate 😃
nouw.com/martaalise
Awsome!
,
synes det er litt ironisk at du har så dårlig syn og ikke finner linser når faren din er øyespesialist og kirurg. Kanskje han burde steppe inn?
cathlol
cathlol,
martaalise
martaalise,
haha what, er du back
nouw.com/martaalise
cathlol
cathlol,
...haha, jeg er her innimellom!
nouw.com/cathlol
martaalise
martaalise,
:D <3 du må blogge litt da
nouw.com/martaalise