5 ting jeg hater med kjæresten min

God morgen! Har laget et morsomt innlegg til dere, så tirsdagen blir litt morsommere for dere! I forgårs ble det litt mye kliss.. Fikk til og med litt kjeft for det også. Haha :-) SÅ får å gjøre opp for det har jeg skrevet tidenes irritasjonsmomenter jeg har med min bedre halvdel; Audun! Skulle egentlig være 5 punkter, men klarte ikke å holde meg innenfor rammene. 2 bonus punkter! :-D God lesing!

Siesta - day and night

♥ Audun har et fantastisk sovehjerte og får sove hvor som helst, når som helst. Så lenge det er mørkt - og det er det jo når han lukker øynene. Så når vi skal se film, så kan jeg telle til 10 og da kan han faktisk sitte å snorke ved siden av meg. Tips anyone? Han skjønner ikke hvor utrolig kjedelig og TRIST det er å sitte å se film ALENE!

Hår på tannbørsten

♥ Audun barberer hodet og trimmer skjegget. Tror dere badet vårt har et lite hårparty av og til eller? Og hvem må vaske det opp? Hun stakkarslige dama!

Krydderblanding - mest mulig salt i kroppen takk

♥ Audun er STOOOR fan av å krydre maten med dette krydderet. Jeg liker mer å krydre med ordentlige krydder. Mens han tar snarveien og piffer opp alt med den billig greia der. Æsj, den består jo så og si av bare salt. Så mye salt har INGEN godt av.

Barna i Afrika tenker ikke Audun på

♥ Han kaster mat. Trenger jeg å si mer? Jeg er sånn som kan spise muggen mat kun for å demonstrere at jeg ikke kaster mat. Mens Audun, han lever det gode liv uansett og kaster i hytt og pine. "åh, litt skorpe på gulosten. Vi kaster hele greia og kjøper ny".

Småspiseren når det passer han

♥ I blant lager jeg sunne og deilige måltider. Jeg er for eksempel veldig glad i salat. Så om jeg lager en tunfisk salat til oss; spiser han som en liten jente. Lager jeg et biffmåltid så spiser han 70 % av alt jeg har laget og etterlater 30 % til meg. - Men det som SÅRER mest AUDUN er at du gjerne spiser tre gafler av salaten og sier at du er mett, også med en gang ett eller annet "bedre" kommer i veien så spiser du som hulken igjen!! SKAM DEG!

Audun elsker kjøtt.

Alzheimers

♥ Audun har dårlig hukommelse! Mange av våre store krangler handler om dette. For han husker feil og gjør meg til syndebukken!

Han kan ikke spare

♥ Audun er sånn at om han kjøper noe så må han spise eller drikke det med en gang. Han kan aldri spare. Vi kjøper sjeldent sjokomelk, men når vi først gjør så liker jeg å ha den der en stund. Det holder med ett glass en dag også sparer vi resten til de neste dagene. Nei, Audun vil gjerne bare fyre nedpå hele greien med en gang. "Vi kan jo bare kjøpe ny i morra"! Noe annet: Vi kjøpte masse små såper som skulle være til reise. Men de skal han bruke opp med en gang fordi han elsker lukten på dem. Så når vi skal på reise må vi ta med en stor flaske fordi han har brukt opp de små. Spare til reise? Nei, Audun skjønner ikke helt den.

I morgen kommer 5 ting Audun hater med meg! Tror han har slått på stortromma! Haha.

Følg meg gjerne på facebook for flere oppdateringer HER.

Marta Alise

Liker