5 ting jeg gleder meg til å gjøre i New York

Contains affiliate links
Det ble litt sen oppdatering i dag, men nå er jeg her endelig. Savner å blogge skikkelig når jeg har noen dager vekke fra pc, redigering og tilbakemeldinger fra dere. I love my blog!

I dag har jeg dagdrømt om New York. Jeg og mamma drar i slutten av mai og jeg gleder meg sånn! Håper tiden går fort frem til da... Mamma har spurt meg om ting jeg vil gjøre og jeg har igjen spurt dere her på bloggen om guidetips! Har fått veldig mange og av de har jeg laget meg en lang liste. Topp 5 ting jeg vil gjøre er disse;

Central Perk & Carrie Bradshaw

Mine to favorittserier, Friends og Sex and The City - begge to handler jo om New York så jeg MÅ rekke å besøke den berømte kafeen Central Perk og leiligheten der Carrie bor. Åhhh.. Får frysninger av å tenke på det!

China town

China Town er så sykt gøy og jeg kan tenke meg at det er aller best og størt i NY. Jeg har vært i China Town i Milano og London. God mat, marked og massasje!

Central Park

Auduns beste tips til meg er å besøke Central Park og det skal jeg selvfølgelig rekke! Jeg har alltid drømt om å dra dit og Audun har snakket så mye om den parken fra når han besøkte den som liten.

Vintage shopping

Vintage butikker i utlandet er så utrolig gøy og jeg har hørt at det finnes kjempe mange i NY. Skal google meg frem til butikker som er verdt å besøke også får jeg krysse fingrene for at jeg finner noen skatter når jeg og mamma drar dit :-)

visit Brooklyn

Om vi rekker det, så har jeg veldig lyst til å dra til Brooklyn. Ta bilder på Brooklyn Brigde og se på livet der! Dra på en hipster cafe og se på underholdning som er langs gatene. Åhh, jeg gleder meg!

_____________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

M
,
Gled deg!
martaalise
martaalise,
jeg gjør 😃
nouw.com/martaalise
Ingvild,
New York er magisk. Jeg ville også fått med meg Dumb når du først er i Brooklyn ♥
hverdagsthing.blogspot.no/
martaalise
martaalise,
Hva er Dumb? 😊 Takk for tips <3
nouw.com/martaalise