5 ting å gjøre i Norge i sommer III

Roadtrip. Pakk sekken, et kart, kamera og god musikk! Kjør med kjæresten så langt dere orker, ta inn på et hotell eller vandrerhjem for natten, kanskje unne dere et spa og et godt måltid på brygga. Vær eventyrlystne og ikke planlegg alt!

Ha en kveld hvor du ser tre av dine favorittfilmer. Dette er noe vi vanligvis aldri har tid til; film maraton. Velg en dag det er dårlig vær, sett på filmene dine hjemme og lag litt snacks. Kos deg med god samvittighet og mimre med filmene dine. Når jeg har film maraton er det gjerne Disney filmer med de fineste prinsessene. Jeg blir som ett barn igjen.

> #WorldMarket Cheers #WineTasting #WinePairings">

Vinsmaking med venner. Be alle vennnene dine hjem til deg for en kveld med vin! Be alle ta med seg en til to vin hver. Del ut et ark til alle og gi vinene terningkast! Husk bøtte til å spytte i ;-)

Lag hjemmelaget syltetøy med sommeren jordbær. Har du kanskje en gård i nærheten som selger jordbær? Eller heldig som har det i hagen?

Lag verdens deiligste drink. Mos jordbær, mynte, sitronsaft. Tilsett juicen fra en sitron, 6 cl rom og en spise skje honning. Bland godt. Hell blandingen i to glass med knust is og fyll opp med sprite. Pynt med friske jordbær og mynteblader. Kan du ikke drikke alkohol er den like god alkoholfri, bare kutt ut romen så er du trygg ;-)

Marta Alise

Liker