5 ting å gjøre i Norge i sommer II

1. Vær turist i egen by. Har de noen severdigheter, kulturhus eller museum i den byen du bor i? Lat som du er turist, ta med deg kamera og en venninne og sjekk ut byen din!

2. Hold en kurvfest i parken eller på stranden ved deg. Har du en bakgård, hage, park eller strand der du bor? Inviter venner til en koselig og sommerlig kurvfest. Regel: Alle tar med en rett + en vin hver, også deler dere på alt. Utrolig smart og fin løsning hvor alle får bidratt. Husk papptallerken og kopper for å gjøre det enklest mulig!

3. Lag lemonade. Dette er den perfekte sommerdrikken! Den er lett og lage, smaker friskt og kan spices opp med alkohol om det er til fest! Oppskrift: 3 dl sukker + 3dl vann + saften av 6 sitroner + 1 liter vann. Varm opp 3 dl vann med 3 dl sukker i en gryte til sukkeret er oppløst. Rør. Press sitronene og bland sukkervannet med sitronsaften i en bolle. Tilsett en liter vann, sitron skiver og masse isbiter!

4. Dra på telttur. Er det noe jeg savner fra jeg var liten er den teltingen. Husker vi teltet i hagen og det var så stas. Vi tok med oss pcen ut og så på filmer til langt på natt. Ta med deg din bedre halvdel, god musikk og mat på en koselig telttur i skauen. Ligg å nyt stjerne på himmelen med god musikk i bakgrunnen. Kan fort bli romantisk!

5. Lag en sommer-bucketlist. Skriv opp hva du vil gjøre i sommer og fullfør den! På min liste står det: spise reker i solen ti ganger minst, ha sex på stranden, besøke minst 3 nye plasser, ha dagsfylla i Risør, kjøre båt, invitere til grilling her hjemme i Arendal.

Vil du ha flere tips? Sjekk ut første posten HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer