5 ting å gjøre i Norge i sommer

Det er ikke alle som får muligheten til å reise i sommer så da tenkte jeg å lage en liten spalte en gang i uken hvor jeg foreslår ting man kan få gjort her hjemme. Håper dere liker det ♥ Kom gjerne med innspill!

Lag sunne ispinner. For noen dager siden var jeg så sugen på noe søtt, så da laget jeg deilige og sunne ispinner til oss med det jeg hadde liggende hjemme. Du trenger: bær, frukt, saft, sitron juice og vann for å lage disse.

Ta deg en fridag fra sosiale medier. Hvor deilig er det ikke å innfri en anti-telefon dag i uken nå i sommer? La mobilen ligge hjemme og dra ut å kos deg i varmen!

Plukk blomster. Jeg elsker å plukke blomster. Akkurat nå har jeg tre vaser med selvplukkede blomster her hjemme. Pynter godt i leiligheten og etterlater en god sommerlukt.

Piknik med kjæresten. Lag noe godt til dere, pakk i matbokser, ta med ett par flasker med vin og ett brettspill. Kos dere i en park eller under et tre midt i byen. Hvor koselig er ikke det?

Hold en grillfest. Inviter dine nærmeste, sett på musikk og vis dine grillskills! Grill grønnsaker, chorizo pølser, ananas, vannmelon, grillspyd. Dine grillfester er alt annet enn vanlig pølse-i-brød-fester.

Marta Alise

Liker

Kommentarer