5 sunne snacksoppskrifter

- En tropisk lunch med yoghurt, bær og frukt HER -

God søndag dere! I dag har vi hatt en skikkelig chill-relax dag. Vi har slappet av hjemme, vært på stranden og nå har vi akkurat sett ferdig Bridesmaids. Hilarious! En film jeg kan se om igjen og om igjen. Søndagstips om dere ikke sover nå ;-)

Men, siden det er søndag i dag så tenkte jeg å dele min favorittoppskrifter på snacks som jeg har delt på bloggen før. Passer perfekt å dele det på søndager synes jeg, for da kan dere få inspirasjon til uken <3

- Chicken cæsar salad her -

Denne er min absolutte favoritt. Spiste akkurat denne her i Barcelona for noen timer siden. Ble ikke helt samme smaken, siden det var spanske råvarer og ikke samme krydderet tilgjengelig, men det var supergodt! Ikke noe som kanskje går under "snacks", men den er for god til å ikke deles!

- vitaminbombe med gurkemeie og ingefær her -

- Sunn sjokolademousse her -

Denne smaker så sykt godt på en kveld midt i uken! Den metter som bare det og du får tilfredsstilt det jævla søtsuget som plutselig dukker opp!

- Saftis med spinat her -

Mange kan tro at spinat + is = usant, men det stemmer ikke! Det er supergodt og friskt! Og man må ikke glemme at det også er supersunt!

___________________________________________________________________________________

I dag har jeg bestilt billett hjem til Norge. Fikk vondt i magen når jeg gjorde det. Har ikke lyst hjem, men har veldig lyst til å se Audun. Mange av dere har spurt om han og jeg gleder meg til han kan skrive innpå her og dele bilder. Han har hatt knapt med tid og internett, så alt har blitt veldig utsatt. Men han gleder seg nok til å dele <3 Så dere forresten videobloggen jeg la ut tidligere i dag?

Sender dere klemmer fra varme Barcelona <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Kos deg masse de siste dagene der nede. 😊