5 steg til gode speltlompe-pizza

God morgen dere! Jeg la visst ut dette innlegget UTEN å skrive noe her. Haha. Hadde tatt bildene for noen uker siden, laget steg for steg men så har jeg klart å trykke på forhåndspublisering UTEN å skrive noe inn først.. Hadde jo planer om å stikke innom rett før også skrive hva jeg har gjort og hva som skjer :-) Men det kan jeg gjøre nå... Selv om sykt mange allerede har lest denne posten. Typisk at slike ting skjer på en søndag..

I går var jeg og Audun på kino og så filmen Split. Den var skikkelig bra, men skummel og ekkel. En fyr med 23 personligheter kidnapper 3 kvinner. De får møte alle personlighetene og én av den personligheten kan hjelpe de ut derfra.. Dere må se den! Sykt rar og, altså! Haha :-) Ligner ikke noen andre filmer jeg har sett! Senere på kvelden spilte vi Super Mario og vi blir alltid uvenner da! Haha..

Men over til oppskrift, for det er oppskriftsøndag! Auduns nye favoritt til middag er speltlomper og nå vil han ha det hele tiden. Jeg har blitt lei, men det er godt av og til når man får lyst på pizza! Det er jo mye sunnere enn vanlig pizza da man ikke får i seg så mye hvetemel også er den superkjapp å lage! Bare se her...

- Steg 1 -

Sett ovnen på 200 gr. Ta frem speltlompe og sett de på risten. Smør litt ketshup og en skje med tacosaus over om du har.

- Steg 2 -

Legg på grønnsaker du har hjemme. Jeg elsker mais og cherrytomater.

- Steg 3 -

Legg godt med ost over lompene.

- Steg 4 -

Finn frem pålegg og oregano. Her har vi alltid pepperoni over. Skinke er også godt! Synes oregano er et must. Gir den pizza-smaken :-)

- Steg 5 -

Sett lompene i ovnen til de blir crispy og fine. Osten må være helt smeltet :-)

____________________________________________________

Jeg legger ut oppskrift hver søndag og onsdag! Trykk på kategorien "Mat og trening" for å se flere deilige oppskrifter!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Jeg prøvde deg med annet fyll og herregud det er farlig godt!😍
Ane
,
Forsøkte det ikveld. Tok veldig kort tid å lage og smake utrolig godt. Mye bedre enn vanlig pizza selv om det var samme smak.

Ha en fin søndag
martaalise
martaalise,
Janne21@gmail.com
,
Kjempe lurt! Du har mange gode oppskrifter
martaalise
martaalise,
Slittejoggesko
Slittejoggesko,
Speltlompe pizza er sjukt godt, og vanvittig lett å lage 😊 Det er lenge siden jeg tenkte på de nå, så da er middagen i morgen klar 😊
nouw.com/slittejoggesko
martaalise
martaalise,
:D så kjekt!
nouw.com/martaalise