5 rare ting som har skjedd i Barcelona

1. Runkingen - Ja, dette bør kanskje ikke "den pripne" lese. Men vi gikk nedover Las Ramblas, som er hovedgaten her nede. Det er virkelig stappet med folk i gatene, men likevel stod det en fyr ut av en balkong og runket til folkemassen. Jeg så han og viste de andre, vi lo også begynte han å peke på oss - haha. Så ekkel fyr! Han eide ingen skam for å si det sånn. Pleier å bli sur på meg selv for at jeg glemmer brillene mine hjemme, men her ble jeg sur på meg selv at jeg hadde husket de! Haha!

2. Snikeren - Vi var første dagen å storhandlet til frokost og middag. Mens vi står i kø så sniker en dame foran oss. Hun var sånn 90 år gammel og skikkelig krokete. Vi la ikke merke til det før butikkmannen kjeftet skikkelig høylytt på henne. Haha. Stakkars. Men hun tok det med ett smil da, og du så hun hadde sneket før. Noen gamle damer altså...

3. Dagen jeg ble lesbisk - Dette er ikke i Barcelona da, men det er på vei til Barcelona! Jeg skulle ta kofferten min gjennom sikkerhetskontrollen før jeg gikk på toget, også tok jeg den i høyden, så en sikkerhetsvakt løp bort for å ordne på den. Så i det han bøyer seg så hvisker han på spansk "hadde du hatt en kjæreste, så kunne han gjort dette". Og her i Spania så er guttekjæreste og jentekjæreste to forskjellige ord, slik som på engelsk. Så han sa "novio" (guttekjæreste) og jeg bare ler, retter på han og sier høyt; "novia" (jentekjæreste). Han fikk helt sjokk og så ut som et spørsmålstegn. Haha. Man må ikke anta at man er heterofil. Jeg kunne like godt vært lesbisk. Hva vet han om det. Men han var en typisk slik som bare stod å deiget seg, ventet på at unge jenter skal gå forbi slik at han kan få napp. Haha.

4. Drama på kjøpesenter - Dette punktet er litt tragisk faktisk for det var barn involvert, men der og da stod folk å så på og lo nesten. Jeg skalv for jeg ble så redd. Vi var på Primark og ett par begynte å krangle skikkelig høyt. De var et ungt par med en liten babyjente på armen også en jente på kanskje 4 år som gikk ved siden av. Også blandet butikkdamen seg inn også klikket han mannen på butikkdamen og på sin dame - enda mer! Det tok helt av. Så begynner damen hans å skrike tilbake og de går sakte men sikkert ut av Primark mens de kjefter og smeller. Når de kommer rett utenfor Primark så truer han med å denge henne flere ganger, mens hun holder babyen. Og de bare tar helt av. Forsetter å gå bortover gangen på kjøpesenter og enda det var stappet med folk, så kunne man høre de. Sykt tragisk og jeg var sikker på at han skulle denge henne når som helst. Fikk tårer i øynene for jeg tenkte at det kom til å skje når de kom hjem. Hun lille 4 åringen prøvde å bli igjen i butikken og var sykt skeptisk når de ropte på henne samtidig som de kranglet. Og det var SÅ høylytt. De ga virkelig faen at folk nesten laget en ring rundt de for å se hva som skjedde.

5. En av de første dagene her, så ble jeg massert av en kinesisk dame på stranden. Etter hun hadde fått betaling så la hun seg foran oss for å bare slappe av før hun skulle forsette bortover. Hun satt fredfylt i stranden og bare så ned. 2 minutter etterpå, så kom det en idiot bort og slo hun hardt på capsen med en helt full vannflaske. Hun reagerte med å skrike og hive sand etter han, men da bare klikket han enda mer. Han tenkte vel at vi ikke skjønte noe, men jeg ble så sinna og ba han om å stikke og snakke ordentlig til andre. Truet han med politiet også. Men han bare bannet og truet hun mens han gikk bortover. Sa han skulle drepe henne. Vi fikk vite senere av hun massøren at han gikk rundt å stjal ting på stranden og krevde penger av de andre. Sykt ekkel type som jeg vanligvis ikke ville ha snakket til.

_____________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Alt det rare du opplever, he he og huff huff.