5 nye ting i garderoben

(innlegget inneholder adlinks)

Åh helledussen! Tenk at vi har kommet til siste dag i februar, dere... Shitt så tiden går, men februar er jo veldig kort også da - så da føles det som vi nesten hopper rett på mars. Men det betyr jo også at vår og sommer er rett rundt hjørnet.

I går hentet jeg litt vårklær og disse klærne har jeg gledet meg så til å vise dere. Pga snøkaoset så tok det ekstra lang tid, men hei - den som venter på noe godt - venter ikke forgjeves, haha :-)

Disse to blusene er virkelig de fineste jeg har bestilt på lenge. Den med striper er sykt myk i stoffet og veldig kul på, mens den andre er veldig behagelig, lett og fin med den snøringen på midten. Jeg kunne ha bestilt en str mindre, for de er ganske store i størrelsen. Blir skikkelig kule over en dongeribukse til våren. Eller.. Jeg kommer nok til å ta det i bruk med en gang uansett vær.
Også er det over til høydepunktet, nemlig denne fine trenchcoaten. Jeg har vrt på jakt etter den perfekte TC i mange, mange år. Det er jo en jakke man gjerne kan investere litt i og ha i flere sesonger både vår og høst. Utrolig fin og så lik Burberry-kåpen som jeg alltid har drømt om. Elsker detaljene. Denne er også stor i str om noen skal bestille den. Jeg tok en str opp for jeg var redd den skulle bli for trang over armene og brystet, men det var helt motsatt. Den var veldig romslig!

Buksen ved siden av er min første boyfriend-jeans og den har jeg selv rullet opp for det synes jeg er så stilig! Til kveldene skal jeg selvfølgelig kombinere det til høye hæler, men om dagen er den sikkert kjempe kul med hvite joggesko til! En skikkelig kul og lett bukse. Stor i str denne også!

- 25 % rabatt på alle jeans! -

Også over til den perfecte slimfit buksen som er råsexy! Den er helt normal i str men litt trang over låret. Den skal være helt slimfit så jeg ville ikke gått opp i str. Den er så stilig og jeg gleder meg til å bruke den.

40 % på valgfritt produkt til alle nye og gamle kunder! Tilbudet gjelder til 5 mars!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

anneliaaland
anneliaaland,
Så fine nye plagg! Digger trenchcoaten 😃
nouw.com/anneliaaland
martaalise
martaalise,
:D den er veldig fin!
nouw.com/martaalise
Jeanni
,
Den trenchcoaten vil jeg ha!
martaalise
martaalise,
Siljeheelens
Siljeheelens,
Så fint!! 😃
nouw.com/siljeheelens
martaalise
martaalise,
Anne
,
Wow.. nydelig
martaalise
martaalise,
Tiril
,
Når skal du på tv? Var det denne måneden?
martaalise
martaalise,
Oui!!! 😊 <3
nouw.com/martaalise
Tiril
,
Mente den måneden som kommer? Flotte klær foresten.
Turid
,
Likte alt, men spesielt den stripete blusen, så anvendelig. Ser du har knyttet den opp på et bilde - kan sikkert brukes åpen over en singlet også. HERLIG, VÅR SNART. 😊
martaalise
martaalise,
ja! God idé! Den er så myk og god! 😃
nouw.com/martaalise
Susanne
,
Så moro. Flere slike innlegg, takk 😊 Men digger bloggen din
martaalise
martaalise,