5 grunner til hvorfor VI MENN er UTRO mot DERE KVINNER

(skrevet av Audun)

1. Vi menn setter utrolig stor pris på både deg og "den store" joggebuksen din, det skal du vite. Meeeen, når du paraderer stolt forbi oss for `ente dag på rad med den altfor store og slitte joggebuksen (som regel rosa) og som man kan skimte konturen av gamle pizza flekker samt avtrykk av godteripose etter godteripose som har hatt fast bopel adresse på fanget der siste 14 dagene, ja det bør være forståelig at det gjør noe med oss. Da er klart da at fantasiene til oss menn kan løpe litt løpsk når vi faktisk ser et kvinnelig individ vrikkende nedover Karl Johan med en fin sittende ny jeans... Det jeg prøver å si er at: skift litt stil og varier litt også i heimen!

2. Det første du gjør når du kommer hjem etter 9 lange timer vekke fra din store kjærlighet, er å sprinte rett inn i huset, kaste deg over nærmeste våtserviett, for så å vaske vekk "maleriet" som har ligget der som et fint og dekkende slør i ansiktet hele dagen. Og det er her forfatteren av denne teksten kommer fullstendig ut av fatning, sammen med en god del andre menn der ute..HALLO, hva med oss? Hvorfor i alle dager får ALLE ANDRE enn oss se deg i denne forfinete versjonen av deg selv? Mens det vi får, vi som faktisk elsker deg og forguder deg og som gjerne hadde hoppet i døden for deg, er smaken av en kjip 2.plass. Vi får se det usminkede bildet av deg som du ikke ønsket at resten av menneskeheten skulle få se.. Gidd i det minste å bruk 2 minutter på å sparkle en bitte liten malingsflekk over det trøtte og slitne ansiktet ditt. Selvfølgelig er sjansen en del ganger større for at vi, hvis du ikke gjør dette, sender noen ekstra blikk på Kim Kardashian når hun vandrer rundt på tv der? Jeg prøver bare å si at vi menn trenger ikke å se deg sminket hver dag men husk på innimellom og pynt deg litt ekstra uansett om du kommer ifra jobb eller ei... ellers blir vi fort litt lei!

3. Beklager, vi menn er og blir født rovdyr og evige jegere. Det er ikke noe nødvendigvis galt med dere jenter/kvinner, så ikke mist hele selvtiliten selv om du opplever utroskap. Men! Enten greier dere å temme oss ellers skal jeg være så ærlig å si at du burde passe opp! Vi er nok dessverre alltid sultne og på evig jakt etter nye markeder. Et sikkert tegn på at du har temmet han er at dere passer sammen som hånd-i-hanske, og at dere har det tre ganger så trivelig sammen enn det dere krangler.

4. Den kranglen du ALLTID greier å få til enten når man har en kjempe hyggelig kveld eller er på en morsom tur eller i et trivelig lag med gode venner. Er det demoner som spiser deg opp levendes innefra iløpet av 10 minutter hvis du ikke får utløp for din frustrasjon der og da? Eller hvorfor i granskauen kan dere ikke bare vente til neste dag eller et annet passende tidspunkt for denne kranglen? Når dette gjentar seg for ofte og det er et visst mønster i det hver gang, så begynner vi automatisk å se etter andre vannhull der ute?. Skal det være sagt så burde alle menn vite at dette gjelder for oss også..

5. Som nevnt i punkt 3) så er det bra at dere temmer oss, men måten dere gjør det på er forskjell på Himmel og Helvete, tro meg. De jentene som tror at man skal kontrollere mannen ustoppelig 24/7 både fysisk og per tlf, har misforstått! Dette får 100 % motsatt effekt.

Neste innlegg jeg kommer med får dere vite hvordan dere temmer menn, jeg skal bryte den mannlige kodeksen litt, det fortjener dere kvinnfolk :-)

Del om gjerne om du har en venninne som har opplevd utroskap, kanskje hun får noen svar!

Marta Alise

Liker