5 filmer som passer perfekt til Halloween

Dette blir mitt siste tipse-halloween innlegg for i år. Tenkte at en liten filmanbefaling til kvelden passet ypperlig siden jeg vet at ikke alle liker å gå ut å tigge etter godteri eller skal på fest. Vi har sett disse filmene og kan trygt anbefale det til dere som ønsker en liten grøsserkveld. Jeg er egentlig en pyse når det kommer til slike filmen men så lenge jeg har en god og trygg armkrok og en pute jeg kan ta foran ansiktet går det bra! Håper dere liker tipsene, og pass på å ikke se dem alene da :-)

1. Pans Labyrint

Dette er en av mine favoritter og vanligvis liker jeg ikke skumle filmer, men det er vel kanskje den ekte historien i filmen som jeg liker best. Spansk eventyrfilm fra Francos diktatur i Spania. Lille Ofelia drømmer seg bort i eventyrverden og får flere oppgaver hun måtte løse for å bli prinsesse over det store riket. Samtidig skal moren gifte seg med en ond general som er kun opptatt av å drepe og utslette det siste av republikansk motstand. Denne måtte jeg se mange ganger, den er svært underholdene men den er også litt komplisert å forstå. Dette er en eventyrfilm for voksne.

2. The Addams Family

Jeg elsker familien Addams. Så mye at jeg var Morticia (moren i familien) på halloween for to år siden. De har en utrolig svart og god humor og selvom den er tragisk ler jeg så høyt! Denne familien elsker det mørke og døden - også er de veldig sære! Verdt å se både for store og små.

3. Trick'r Treat

Denne må IKKE sees alene eller av de som er litt redd av seg. Den er utrolig ekkel og skummel, skikkelig halloween-film! Den handler om fire hendelser som skjer på selveste halloween natten og alle kommer til å gi deg frysninger.

4. Casper

Denne filmen er litt koseligere å anbefale og passer til store og små. Vi husker vel alle Casper? Verdens snilleste spøkelse. Jeg savner denne filmen så mye og skal absolutt se den i morgen som en liten avslutning på halloween helgen vår.

5. The orphanage

Dette er også en spansk skrekkfilm men den er så verdt å se! Belen Rueda spiller Laura som vokser opp i en instutisjon og nå i voksen alder vender hun tilbake med sin mann og sin adopterte sønn. Sønnen oppfører seg utrolig rart og plutselig er han borte. Jeg synes alt med barnehjem og sånt har vært så interessant og man får innblikk i hvordan det ser ut og foregikk i gamle dager - selvom historien i filmen sikkert ikke er basert på virkeligheten.

Marta Alise

Liker

Kommentarer