5 filmer med Cameron Diaz du må se!

Nå er det over 3 uker siden forrige film/serie tips og da synes jeg det er på tide med ett nytt tips. Spesielt siden det er fredag ;-) En av mine favoritt skuespillere er Cameron Diaz og det har hun vært helt siden filmene Masken og Charlies Angels. Tror jeg ALDRI har sett henne spille i en dårlig film, er dere enig? Her er mine favoritter med henne:

MY SISTERS KEEPER

Dette er en utrolig trist men viktig film. Hvor forferdelig er det ikke når kreften rammer barn? Vanligvis spiller Cameron Diaz i morsomme komedier, men denne er en drama som får deg til å gråte flere ganger. Cameron Diaz spiller mor til to barn. En med kreft (Kate) og en som er kommet til verden kun for å redde søsteren (Anna). Tilslutt saksøker Anna foreldrene. Hun er helt frisk men må donere flere organer til sin kreftsyke søster. Hun vil ha rettigheter til sin egen kropp og innser at hun ikke får det livet hun vil ha om foreldrene gjennomfører det.

Jeg synes alle spiller helt fantastisk i denne filmen og jeg blir så lei meg av å tenke på den. Samtidig synes jeg det er veldig viktig at vi ser slike filmer. Vi tar så mye forgitt, blant annet helsen vår. Men livet kan fort forandre seg. Filmen hjelper oss å verdsette livet litt mer.

What happens in Vegas

Denne er nok min aller største favoritt. Jeg kan se den om igjen og om igjen.. Den er jo bare så MORSOM!! Hvorfor kan ikke alle komedier være like morsom som denne? Humoren er genial. Manuset er genialt. Og begge hovedpersonene spiller genialt! Jeg misunner dere som ikke har sett den for dere har noe utrolig gøy i vente.

Joy og Jack treffer hverandre i Las Vegas. Hun er nydumpet og han har nettopp fått sparken og er på guttetur. De fester, danser, drikker og til slutt ender de opp med å gifte seg - dritings! Neste morgen forstår de at marerittet er reelt og at de må skille seg. Men innen den tid vinner Jack 3 millioner doller i en spilleautomat og da minner Joy han på at de er gift - så hun har krav på halvparten. Også går filmen videre. Føler ikke at jeg kan avsløre mer, men det blir selvfølgelig heftige diskusjoner og annen faenskap som er SÅ gøy å følge med på!

IN HERE SHOES

I denne filmen spiller Cameron Diaz en skikkelig drittkjerring som behandler søsteren og de rundt henne veldig dårlig. Hun er ego, overfladisk og frekk. Dessuten fester hun og ligger rundt. Søsteren hennes er derimot helt motsatt. Hun har en ordentlig jobb, er forlovet og er veldig ordentlig. Cameron Diaz, som spiller Maggie, drar hjem til søsteren sin Ella og må flytte inn der for en periode. De to finner det vanskelig å bo sammen og det hele ender opp med at Maggie ligger med Ellas kjæreste. Ella kaster henne ut og Maggie har ingen steder å gå. Plutselig finner de ut at de har en bestemor i Florida som begge to trodde var død, så ferden videre for Maggie går dit.

Dette er en drama som må sees!

THE SWEETEST THING

Jeg var helt gal etter denne filmen når jeg var yngre. Husker jeg og barndomsvenninnen min så den om igjen og om igjen. Den var så spennende og morsom.

3 venninner som elsker å feste er på jakt etter den store kjærligheten men finner den ikke. Christina (Cameron Diaz) treffer Peter, en kjekk ung mann som hun faller for. Han inviterer henne i et bryllup og hun bestemmer seg for å gå med venninnene. Han presenterer det slik at man tror at det er kompisen hans som skal gifte seg, men egentlig er det han. Hun blir selvfølgelig lei seg når hun får vite det og det blir litt drama. Men det er mye humor og herlige scener på vei til bryllupet!

THE HOLIDAY

The Holiday er en romantisk komedie som dere bare MÅ ta på julefilm-listen. Cameron Diaz spiller Amanda Woods, en suksesfull kvinne som driver et reklamebyrå. På andre siden av kloden sitter Iris Simpkins (Kate Winslet) og skriver bryllupspalte for en avis. De er begge lei av mennene i livet sitt og trenger å komme seg bort. De går inn på nettet og finner hverandre og bestemmer seg for å bytte hus og "liv" i to uker i juleferien. Amanda drar til kalde London mens Iris til varme Los Angeles. De blir begge to kjent med menn på sin reise og det blir temmelig hett!

En utrolig koselig, varm og romantisk film. Håper Audun vil se den med meg når vi nærmer oss julen! ❤

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anonym
,
Skal se alle filmene i helga 😃
martaalise
martaalise,
Mari
,
Åh, Cameron Diaz er fantastisk! Har faktisk sett alle filmene du har nevnt her haha:-) Har du sett The Other Woman forresten? Synes hun var så bra i den også!
martaalise
martaalise,
Helt enig! <3 Ja The Other Woman ville jeg også ha med her <3 men har anbefalt den før på bloggen så jeg tok den ikke med! Men helt enig med deg <3
nouw.com/martaalise
Line
,
Jeg elsker The Sweetest ting ❤
martaalise
martaalise,
Helene
,
Ho er så flink skuespiller, jeg har sett alle filmene du nevner:) men den som jeg har sett flest ganger er my sisters keeper, den er sååå trist❤️
martaalise
martaalise,
ja vet 😟 stakkars de som har det som virkelighet...
nouw.com/martaalise
Line
,
Takk for bra filmtips 😊
martaalise
martaalise,