5 dere må følge

Hei dere! Er dere klare for helg? Akkurat nå ligger jeg på sofaen å ser Friends! Vi stod opp kjempe tidlig i dag. Endelig! Nå begynner det å ligne noe. Jeg må bare klare å legge meg tidligere også.. Først da kan jeg si at jeg har nådd målet :-)

I dag har vi rukket så mye allerede. Vasking, frokost, rydding og 65 min yoga. Om en liten time skal vi ut å se etter nattbordslamper. Audun liker ikke de vi har nå og jeg er litt enig med han. De gir sykt sterkt lys også har vi funnet et annet sted til de i huset - så det går bra :-) Hva skal dere i dag?

Det er lenge siden jeg har tipset dere om instagram og jeg blir kjempe glad om dere vil følge meg. Nå er det litt over en uke siden jeg sist oppdaterte, men jeg skal ta meg sammen. Når jeg først oppdaterer, så oppdaterer jeg skikkelig. Mister en del følgere på å la det gå så lang stund mellom hver gang jeg poster noe, så bør kanskje få meg en instagram-alarm - haha :-) Uansett, jeg ville gjerne vise dere mine topp 5 favoritter på instagram for tiden. Det går alltid i fine matbilder og reisebilder fra hele verden, men denne gangen har jeg blitt helt forelsket i instagram som kun har dyr. Se på den hunden nedenfor. Så nydelig!
Disse matbilder er til å dø av! Virkelig inspirerende! Jeg gleder meg til sommeren, da skal jeg la denne kontoen inspirere meg til å ha fargerike måltid.
Denne kontoen over her får meg til å tenke på Finland, Nord-Norge, og Island! Tenker alltid at jeg må til et varmere land, men fy søren så vakkert det er i nord også! Har så lyst til å oppleve Nordlyset :-)

Nå skal jeg blogge litt mer, svare på kommentarer også stelle meg :-) Jeg er nydusjet, så eneste jeg mangler er sminke og klær! Skal dere se Norske Talenter i dag? Hørt rykter om at det er premiere i dag! Gleder meg :-) Vi blogges senere!

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha världens bästa fredag finis! KRAMIS 😃
nouw.com/hannagothberg
Helene
,
Wow for noen fine Instagram profiler, måtte inn og se med en gang😍