5 dager, 5 måltider

God morgen! Synes det går litt lang tid mellom hver oppskrift så her skal dere få 5 raske oppskrifter over måltider jeg har spist de siste dagene. Én frokost, én snaks, én lunch og to middager! Håper dere liker innlegget 😃❤

YOGHURTBARK

Jeg elsker yoghurtbark og spiser gjerne ett stykke hver kveld om jeg har tilgjengelig i fryseren. Det som også er kjekt med dette er å bytte ut smakene :-) I denne har jeg; 4 dobbel 0% yoghurter, 1 pk bringebær, 1 banan og litt mynteblader. Dette er en av få oppskrifter jeg har tatt video av, så om du vil se kan du trykke HER.

FROKOST MIX

I min frokost skal det helst være 2 egg og det spiller ingen rolle hvordan det lages. Jeg elsker egg! Dette er bilde av en typisk frokost for oss her hjemme. Hver sin omelett, grønnsaker, en smoothie, og litt frukt. I Smoothien har jeg 1 yoghurt, 1 banan, 1 glass appelsinjuice, 200 gr skogsbær - dette gir ca 4-5 glass :-)

NY FAVORITT

Jeg er egentlig helt forelsket i tunfisksalat med avokado men ville prøve med litt kylling og det har absolutt blitt en ny favoritt! I denne har jeg 1/2 avokado, 1 kyllingfilet som er kuttet i terninger og stekt på pannen, 1/3 agurk, 1/3 isbergsalat, 1 tomat, 1 ss olivenolje + salt og pepper.

TACO @mammashouse

Vi spiser taco en gang i uken og når vi var på besøk i Bergen var det intet unntak.. Tror vi har de fleste ingrediensene som alle har men dere kan få oppskriften til guacamolen min; 2 avokadoer, 2 ss rømme/kesam, salt og pepper, 1/2 lime, 1/2 tomat, 2 båter hvitløk.

BIFFKVELD

Audun kjøpte noen herlige biffer her om dagen og da laget vi en skikkelig deilig middag sammen. Vi så en av våre første EM-kamper denne dagen faktisk. Tilbehøret vår var stekte og krydret gulrøtter og tomat, blomkålmos og soppstuing. Vi gjør alt kjempeenkelt med veldig få ingredienser. Her er oppskriftene;

Blomkålmos: Skjærer en blomkål i små biter, koker det på platen med masse vann og når blomkålen er blitt myk skyller vi ut av vannet og bruker mixmasteren til å mose blomkålen. Krydrer den med litt salt og pepper.

Soppstuing: 10 sopp, 1 boks creme fraiche, salt og pepper - Skjærer soppen i skiver, steker den på middels varme til de har blitt myke på platen. Husk litt smør i bunnen. Tilsett creme fraiche og la det få ett par oppkok. Smak til, med pepper og salt.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

marielilleaas
marielilleaas,
Så masse godt! 😃 Flink du er.
nouw.com/marielilleaas
martaalise
martaalise,
:D Takk skjønne deg!
nouw.com/martaalise
Helene
,
så masse godt ja 😊 skal prøve meg på de youghurt barene du lager <3
martaalise
martaalise,
Det må du <3
nouw.com/martaalise