5 bloggråd du ikke skal høre på

1. At du ikke kan dele det du vil. Ingen kan bestemme over deg, om du selv vil skrive eller dele noe, så gjør du det. Du eier din historie og ditt liv. Men jeg har ett tips; det er ikke alle som ønsker å komme på bloggen i form av bilder osv. Om de er aktiv selv på sosiale medier med bilder og sånn, så går det nok greit. Jeg legger sjeldent ut bilder av andre enn meg og Audun for jeg kvir meg litt for å spørre.

2. Være 100% fornøyd før man poster noe. Har lest på flere blogger at de ikke poster noe uten at de er 100% fornøyd, at alt skal være perfekt. Hvorfor skal det være det? Post i vei! Er det ikke litt gøy å lese om hverdagslige ting og at alt ikke er helt til punkt og prikke? Lesere liker at innleggene er levende og ekte.

3. At du må kommentere på alle bloggene. Nei, kommenter bare der du vil og der du ønsker. Ikke tro at du må spamme ned alle bloggene du kommer over. Jeg ser LETT hvem som er på "runden sin" og kommenterer bare for å kommentere. Det er så lite genuint..... Derfor liker jeg best når dere som ikke blogger, kommenterer. For en stor del av de som kommenterer som er bloggere selv, gjør det bare for å få navnet sitt i kommentarfeltet mitt også har de gjerne ikke lest teksten.

4. At du må dele personlige tekster hele tiden. Mange bloggere er jo i ny og ne innom noe personlig. Alltid noen som er mer enn andre selvfølgelig, men man må ikke. Man kan starte en ren moteblogg for eksempel, der man ikke blogger om det persolinge. Det er helt opp til hver enkelt. Det er virkelig ikke noe fasit. Jeg gjør det bare når jeg føler for det. Vet noen kun leser bloggen min pga det, men det er virkelig ikke de jeg vil tilfredstille. Bloggen min er først og fremst en glad-livsstilsblogg som er innom alt mulig.

5. At man må oppdatere hver dag. Nei. Mange bloggere oppdaterer en gang i uken. Andre mer, andre mindre.

_____________________________________________________________________

Snapchat: martalise

Marta Alise

Liker