40 spørsmål - challenge

1. Tre ord om meg: Morsom, åpen, ærlig

2. Det første jeg gjør om morgenen: Koser med Audun, sjekker mobil og går på do. Akkurat i den rekkefølgen faktisk.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: The artist in the car. Jeg blir veldig glad for jeg elsker all slags musikk, med mindre det er voldsom rap.

4. Jeg gleder meg til: DUBAI - Bestilte tur på mandag! (Forteller dere mer snart :D)

5. Klesskapet mitt er fult av: Kjoler og sko ♥ Jeg elsker klesskapet mitt!

6. Når jeg skal pynte meg: Sørger jeg for å gå med noe nytt hver gang. Kan være gamle klær, bare kombinert på en annen måte.

7. Jeg brenner for: Audun, bloggen min, Melissa Horn, mote og matlaging :-)

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg startet denne bloggen for jeg ville blogge om reisen til til Argentina for å møte familien min på pappa sin side, men innerst inne ville jeg blogge for mange år siden. Det var bare en god unnskyldning og en kickstart med Argentina. Trodde ikke jeg skulle tørre å forsette etter at jeg kom tilbake, men jeg trivdes sånn med å skrive hva jeg følte og hverdagen min at det ble sånn :-) Dessuten var jeg ekstra heldig med å få så mange som ville lese akkurat min blogg så tidlig, så det ga meg ekstra mye motivasjon!

9: Jeg føler meg mest bra: Når jeg er med Audun på reise, etter en treningsøkt i trappene og i en fin og ny kjole.

10. I kaffebaren bestiller jeg: Vann uten kullsyre. Jeg er ikke noe brus eller kaffedrikker.

11. I baren bestiller jeg: Hvitvin - Alltid hvitvin!

12. I vennegjengen er jeg: Masete, gal, morsom, åpen og kanskje litt for ærlig.

13. I familien er jeg: Den som aldri holder kjeft og den som prøver å lage liv enten i form av fest eller krangel (haha).

14. Jeg kan ikke leve uten: Audun og familien min. Mobilen og mat for tredjeplassen.

15. Barn er: Veldig søte og jeg håper jeg får oppleve det en dag. Min største frykt er kanskje det at jeg aldri kan få egne barn.

16. Om natta: Ligger jeg på brystet til Audun eller så ligger vi i skje. Dager hvor det er veldig varm holder vi hender under dynen. Det jeg også gjør om natten er at jeg går veldig mye på do, snakker høyt i søvne og drømmer fælt. Enten ler jeg eller så kan jeg finne på å gråte helt til jeg våkner. Jeg har en forferdelig irriterende fantasi og må helst holde meg unna hai og skrekkfilmer, jeg er veldig redd av meg og det ligger inne hos meg i lang tid.

17. I veska har jeg: Penger, lipgloss, kamera, mobil, briller, tyggis, strikk til håret. Vesken min er fylt med mye dritt.

18. Trening er: Grusomt når det er hardt, men deilig etterpå. Trening kan også være gøy om det er svømming, ballspill eller dans. Trening er også noe jeg kan leve uten i en hel uke, men da må jeg ha en aktiv hverdag. Jeg regner husplikter som trening, jeg mener; svetter man, trener man.

19. Politikk er: Politiske partier her i Norge er ikke så radikale og forskjellige, og det er jeg glad for. Men det gjør jo det også veldig uinteressant for oss som ikke er så engasjert. Det vil jo aldri påvirke meg på noe som helst måte slikt som i andre land. Kanskje derfor jeg aldri har stemt. Det betyr ikke så mye for meg. Men å vite litt om hva som skjer og de ulike partiene synes jeg er viktig. Om jeg skulle ha engasjert meg i politikk skulle det vært angående bordeller og prostitusjon. Jeg har en liten drøm, eller ønske om å få damer som ønsker å selge sex vekk fra gatene og inn i trygge hus. Kunne godt ha drevet det selv for det er noe jeg tenker mye på, kunne ha engasjert meg ordentlig i og som jeg lett kunne ha jobbet med. Er det noe jeg tror på så er det det.

20. Kjærlighet er: Det beste og det verste jeg vet. Akkurat nå er kjærligheten på topp og håper det varer livet ut. Audun er min største kjærlighet. Kjærlighet er det fineste man kan oppleve men også noe av det vondeste om det ikke går slik du ønsker. Kjærlighet er farlig og riskybusiness, men så verdt det.

21. I høst skal jeg unne meg: Over knee boots. Har hatt tre stk i fem år nå og påtide å kaste de og kjøpe nye. Brun, beige og svart.

22. Ved sengekanten har jeg: Halspastiller akkurat nå. Mobillader, et veldig fint kort (kjærlighetserklæring) jeg har fått av Audun, en lampe og nattkrem.

23. På kjøkkenet er jeg: Kokk! Prøver i hvertfall, jeg er blitt veldig glad i å stå på kjøkkenet å lage mat til Audun og bloggen selvfølgelig. Utfordringen er jo at det skal være sunnest mulig, men det er ikke alltid like enkelt. Men jeg elsker å stå på kjøkkenet for jeg blir ekstra kreativ da.

24. Jeg er dårligst til: Å tape, løpe, takle nederlag.

25. Jeg er flinkest til: Å bry meg om andre, passe på de jeg er glad i, skrive, danse, oppdatere instagram, haha :-)

26. Jeg elsker: De rundt meg.

27. Hva jeg vil med livet mitt: Leve av å være Marta. Reise jorden rundt med Audun. Få fine bebiser og bli gammel med Audun.

28. Jeg beundrer: Alle de som har oppnådd noe, alle de som har vært på bunn og kommet seg opp, alle som setter andre foran seg selv.

29. Det beste jeg vet: Å reise, å være hjemme i Bergen når alle er samlet, ligge i armkroken til Audun, tunfisk, Friends, rosa, klær, shoppe, lage mat.

30. Uvane eller ikke uvane: Biter negler og drar av meg vipper. Selvom jeg har falske negler eller vipper så klarer jeg på sett og vis å ødelegge dem etter en uke, oooops!

31. Jeg er medlem i: Medlem og medlem. Jeg støtter Amnesty hver mnd om det teller.

32. Jeg tror på: Et liv etter døden. Eller halve meg tror det, andre halve er mer realist. Men på en måte så er det en trøst, å tro at det kommer noe etter dette. Mange har religion som en trøst og oppmuntring i hverdagen, for meg er et liv etter døden litt det samme.

33. Du visste kanskje ikke at jeg: Blitt glad i flere av dere som leser bloggen min uten å kjenne dere ordentlig. Rart med det, men på mange måter har dere blitt venninner og ikke bare blogglesere.

34. På kvelden er jeg: Kosete, lat og i godt humør. Det beste med døgnet er kvelden, både om sommeren og om vinteren. Jeg elsker å gå ut å spise på restauranter og jeg elsker late dager på sofaen med litt godteri og Audun. Begge deler er høydepunkter og skjer om kvelden.

35. Som venn er jeg: Snill, omsorgsfull, ærlig

36. Når jeg har fri: Akkurat nå har jeg fri året rundt, og håper jeg får i hvertfall ett år til slik. Vi får se hvor lenge jeg klarer meg uten jobb :-)

37. Når jeg jobber: Så jobber jeg gjerne i 17 timer i strekk. Enten jobber jeg eller så jobber jeg ikke. Jeg gjør ikke noe halvveis.

38. Det er lov å lyve hvis: Du ønsker å være en løgner. Neida, vi har vel alle dratt en løgn eller to...

39. Om fem år er jeg: 28 år og bor i utlandet med Audun.

40. Om ti år er jeg: 33 år, mamma til to bebiser og har tatt over rollen til Kim Kardashian. HAHA. Jeg og Audun må bare lage en sextape først...

Håper dere likte svarene mine! Om det er noe mer dere lurer på så still i kommentarfeltet også svarer jeg dere når jeg kan. Siste sjanse for å være med på giveaway som jeg har gående denne uken. Trekker en heldig person i morgen kveld som får en personlig almanakk. Scroll dere ned på siden og meld dere på ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer