4 ulike halloween looks - steg for steg

Det ble ikke et diy-halloween innlegg, men jeg tror dette ble dobbelt så bra, for det viktigste er vel kostymet, ikke sant? I dag har jeg dedikert dagen min til 4 forskjellige halloween-looks for å inspirere dere til å kle dere ut på en gøyal, billig og enkel måte! Jeg har kun tatt i bruk sminke jeg hadde liggende hjemme og tatt bilder underveis slik at dere får en liten steg for steg guide! Håper dere liker innlegget!
Først startet jeg med å ta bilde av meg selv helt uten sminke slik at dere ser utgangspunktet. Det er virkelig enklest å ta av all sminke og rense huden før man starter. Man får også bedre resultat når man tar en ansiktskrem/primer på.

Eventyrlig prinsesse

Dette er den første looken jeg laget og den som er søtest. Ikke alle ønsker å være skummel på halloween. Det går fullt mulig an å kle seg ut som noe helt annet. Hvor kjekt er det ikke å være en snill prinsesse som passer på alle andre?

Steg 1: Smink huden din lysere og matt.

Steg 2: Ta på en rosa leppestift.

Steg 3: Ta på en rosa blush på begge kinn og rosa øyenskygge.

Steg 4: Finn frem en kajal. Har du kajal med en fin farge vil jeg anbefale den. Lag en eyeliner og krøll på slutten for å få det eventyrlig.

Steg 5: Om du har noen små pynte stener så lim de på med vippelim. Disse kan føes kjøpt på Glitter, Sparkjøp, Nille ++

Steg 6: Finn frem en krone og en fin kjole!

SLEM HEKS

For de som ikke ønsker å kle seg helt ut kan alternativet om å bare sminke seg litt "halloween"-inspirert vært nok. Her er en liten lett sminke guide til de voksne som vil feire uten å ta det helt ut.

Steg 1: Ta en dekkstift å gjør deg hvit og fin. Har du hvit krem kan det også brukes.

Steg 2: Bruk en mørk brun øyenskygge til å konturer ansiktet.

Steg 3: Ta brun løyenskygge over bryn, rynker og nese også.

Steg 4: Ta en sort/mørk lipliner og tegn rundt leppene. Fyll med en fiolett leppestift.

Steg 5: Lag spindelsvev ut av munn og øyne. Det laget jeg med en kajal. Først tegnet jeg mange streker ut fra munnen også bandt jeg de sammen. Samme prinsipp ut av øye.

the devil

Jeg kan tenke meg at mange er djevel på lørdag/mandag og det med god grunn. Det er en utrolig enkel og billig måte å løse det på. Man kan gå i helt sorte klær også finne seg en kappe og horn på hodet. Her er sminketips til djevel:

Steg 1: Smink huden din så lys som mulig.

Steg 2: Konturer ansiktet ditt med en brun øyenskygge og marker brynene dine.

Steg 3: Smink øynene dine med en brun/kobber aktig øyenskygge og ta på eyeliner.

Steg 4: Ta en sort lipliner og fyll inn med rød leppestift. På den måten får du en blod rød munn med stil.

Steg 5: Ta frem en sort og rødlig kajal. Start å tegne streker ned fra øynene. Tegn "armer" ut fra strekene for å få den ekle effekten.

Steg 6: Fyll inn med brun øyenskygge over og under øynene og du er good to go!

Dracula/Vampyr

I fjor var jeg og Audun vampyrer. Han var Dracula og jeg var en av hans elskere. Jeg sminket oss begge to og sminken vår var en blanding av djevel-sminken jeg har ovenfor og denne. Utrolig gøy og lett sminke som tar 10 minutter!
Steg 1: Utgangspunktet for vampyr ligner veldig på djevel. Smink deg lys i huden, konturer ansiktet ditt med sort/brun øyenskygge og smink øynene dine kraftig.

Steg 2: Ta en fiolett øyenskygge og marker ansiktet ditt. Jeg tok det på kinnbeina, i pannen og på nesen.

Steg 3: Ta en sort kajal og tegn en spiss på pannen din. Fyll inn med sort ansiktsmaling eller leppestift. Jeg brukte en sort leppestift og det holder seg bra gjennom hele kvelden.

Steg 4: Smink leppene dine sorte og ta blod som renner nedover. Du er jo en vampyr!

Hvilken var din favoritt? Noen jeg burde tatt med? Og hva skal dere være på halloween? Håper dere fikk inspirasjon til å enten kle dere selv ut eller sminke noen andre på dagen!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Del gjerne innlegget videre! :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Maren
,
Ja til flere slike innlegg! Jeg skulle være zombie men nå frister det å sminke meg til djevelen. Utrolig kult!! Kanskje jeg kan være en blanding. 😅 haha! You rock!
martaalise
martaalise,
Haha du får mixe <3 lykke til!
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Typen og jeg skal kle oss ut som noe så kreativt som: STRIPER! haha, jeg gleder meg til å se resultatet selv må jeg innrømme :')
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
kult 😃 det høres morsomt ut!! <3
nouw.com/martaalise
Victoria Larsen,
Så utrolig kult! 😃
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
:D takk skjønne deg!!
nouw.com/martaalise
mariannekaroline
mariannekaroline,
Fantastisk innlegg!
martaalise
martaalise,
Takk Marianne! <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Kreative du! 😊 veldig kult 😊
martaalise
martaalise,
danke danke <3
nouw.com/martaalise