4 filmer dere IKKE må se

Endelig lørdag folkens og jeg tenker at enten er dere ute ellers er dere hjemme å ser en god film! Jeg håper det ikke er noen av disse jeg har listet nedenfor.. For det er nemlig timer dere aldri får igjen. Vanligvis tipser jeg om filmer eller serier som er verd tå se, men her er fire filmer dere IKKE må se!

____________________________________________________________________________________________________

Return to sender

Denne filmen gjorde meg bare sinna! Hovedpersonen blir voldtatt men oppsøker voldtektsmannen og utvikler ett slags rart forhold til han. Jeg ville ikke se denne filmen men Audun og lillesøsteren min ville, så da ble jeg offer for denne dritten her. Utrolig waste! Gikk med på det fordi jeg likte hovedpersonen veldig godt fra filmen "Gone Girl".. Men nå har hun tapt seg gitt... IKKE SE DEN!

With this ring

Denne filmen lurte meg trill rundt. Synes den så så morsom ut, typisk jentefilm, men den var dønn SÅ enkel og så lite morsom.. Manuset er helt på trynet og det er sånne øyeblikk i filmen hvor du bare har lyst til å ta puten foran trynet for du blir så flau! Hele filmen handler om at tre venninner bestemmer seg for at de skal være gift innen ett år også se hvordan det går... Høres ut som et kult konsept men de som har laget filmen krasjer helt! Lavbudsjett til 1000!

Home Sweet Hell

Vanligvis elsker jeg Kathrine Heigl og alle filmene hun spiller i, men her bommet hun hardt! Denne filmen er helt latterlig tragisk og lite morsom. Det skal være en komedie men så har den mørke øyeblikk som ødelegger alt! Handler om ett par hvor hun er 100 % perfekt og han forelsker seg i en på jobben. Ender med at hun dreper "elskerinnen" og alt er bare helt på trynet..

Spring Breakers

Denne filmen er faen meg det verste av de alle! Den så jeg for 10 minutter siden og det er den som ga meg ideén om å skrive dette innlegget. Snakk om å ødelegge lørdagskveld for meg, haha! Jeg hadde så lyst til å se en lett jentefilm med mye latter og søte scener.. Istedenfor fikk jeg fyll, dop, alt for mange nakne scener (de er serr naken i hver scene) og en helt lattelig handling som kunne vært skrevet av hvem som helst. At så mange kjente og søte skuespillere/artister har takket ja til å være med i denne filmen forstår jeg ikke! Lavmål hele filmen og jeg er flau over å ha brukt to timer av kvelden min på den. Synes synd på de som har brukt over 100 kr på å se denne på kino.

Hvilke filmer har dere sett som jeg MÅ styre unna? Please kommenter! Jeg kunne ønske noen sa til meg at jeg ikke skulle sett disse fire filmene her, haha :-)

____________________________________________________________________________________________________

Følg oppdateringene mine på facebook HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sara
,
Haha, totally agere med den siste. Vil putte på Brokeback mountain og 99 prosent av alle science fiction filmene som er lagd...
martaalise
martaalise,
Helene
,
Jeg har kun sett den øverste, men da skal jeg ikke se de andre værtfall😂 Synest ikke de høres så gøye ut heller, har du sett "Hachiko: a dog's tail" enda?❤️
martaalise
martaalise,
Ja den så jeg etter at du tipset meg om den <3 Vi likte den skikkelig godt begge to <3 skal tipse om den på bloggen også 😃
nouw.com/martaalise
Madde
,
Home sweet hell er favoritt filmen min xDD
martaalise
martaalise,
Seriøst :-O Haha.. Bra den har noen fans da <3
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Taken 3 🙈 De to første er bra, men den siste kunne de spart seg for. Den var drit dårlig. Ble bare for dumt hele greien med Taken 3.
martaalise
martaalise,
HELT ENIG!!! :-O
nouw.com/martaalise
Lully
Lully,
ha en fin søndag<3
nouw.com/lully
nettothoughts
nettothoughts,
Kunne ikke vært mer enig i Spring Breakers. Hadde forventa SÅ mye mer etter traileren!
nouw.com/nettothoughts
martaalise
martaalise,
JA :-O helt forferdelig film!
nouw.com/martaalise
Anette
,
Hadde du skjønt konseptet bak Spring Breakers hadde du ikke forventet "en lett jentefilm med søte scener". Litt av ideen til skaperevne var å fremstille traileren på den måten for å vise at ikke alt er bare fun and games. Dette er en cultfilm og et kunstverk og de bruker kjente skuespillere for å lokke til seg seere. Veldig smart tenkt egentlig. De lo seg ihjel av ungjenter som trodde de skulle få se heltene vanessa og selena i en ekte vennskapsfilm ALA Disney. Folk gikk rett på
martaalise
martaalise,
En skikkelig drittfilm med andre ord 😊 Stakkars de som brukte penger på kino også ble de lurt og det at de ler av ungjenter er jo bare utrolig tragisk!
nouw.com/martaalise