30 gavetips til morsdagen

(innlegget inneholder adlinks)

GENSER HER, SÅPEDISPENSER FRA LENE BJERRE HER, ELEGANG KAFFETRAKTER HER

Det er enda en del dager til morsdagen, men dagene går fort og plutselig er det søndag! Hadde det ikke vært kjekt å gi en fin gave? Jeg har plukket ut mine favoritter som jeg kunne tenke meg å gi videre.

Hvilken er deres favoritt?

ELIE SAAB BODYLOTION HER, ELIE SAAB PARFYME HER, PONCHO HER, MORGENKÅPE HER, LYSESTAKE FRA LENE BJERRE HER, PYNTEPUTE HER

- HVERDAGSLUKSUS -

Felles med alle tingene er hverdagsluksus! Hvor deilig er det ikke å gi en deilig duft? Eller en varm og lun poncho som passer til alt? Morgenkåpe til late søndager er noe jeg kunne tenkt meg selv. Synes den fargen var så fin!

ELEKTRISK FOTFIL HER, FOTBAD HER, DEILIG SÅPE HER, HÅNDPLEIESETTHER, RENSE OLJE HER, HAGEKJOLE HER

- HJEMMESPA -

Hva med å gi et fotbad hvor hun kan ta pedikur når hun enn måtte ønske? Mamma har en slik og den blir brukt veldig ofte. Kjempe greit å ha! Kanskje du kan gi bort en pedikyr time i tillegg? :-) Min favoritt blant disse seks er hagekjolen som er så utrolig søt! Jeg har ikke noe hage, men hadde jeg hatt det, så hadde jeg bestilt denne med det samme!

MISSONI PARFYME HER, FOTVARMER HER, TONER HER, BLOMSTERKRUKKE HER, MORGENKÅPE HER, VINSTATIV HER

- DEKOR -

Å kjøpe noe til hjemmet er en stor risiko om man ikke kjenner stilen. Men til sin egen mamma er ikke dette noe problem. Jeg falt veldig for den "gamle" blomsterkrukken. Elsker den fargen! Vinstativet til 329 kr synes jeg også var utrolig stilig! De andre vinstativene jeg har sett har kostet over 1000 lappen! Har aldri funnet et så lekkert ett til den prisen!

NATTKJOLE HER, CALVIN KLEIN PARFYME HER, NATTKJOLE HER, PARFYME SETT HER, CARDIGAN HER, BLOMSTERPOTTE FRA LENE BJERRE HER

- SMÅTT OG STORT -

En av de beste parfymene jeg har hatt er Eternity fra Calvein Klein. En ren og herlig duft som passer til både hverdag og fest. Visste ikke at den var innpå der, og ble kjempe glad når jeg fant den! Den kan jeg absolutt anbefale videre. Den fine blomsterkrukken fra Lene Bjerre har jeg bestilt hjem til meg selv. Synes alt fra Lene Bjerre er så utrolig fint! Måtte også legge ved noen søte nattkjoler som passer perfekt til våren som er rett rundt hjørnet! Jeg elsker fargene.

PYNTEPUTE HER, DEKORFAT HER, VESKE HER

Akkurat nå har vi en utrolig koselig og romantisk uke i vente. Først morsdag på søndag også valentinsdag på tirsdag! Kunne ønske vi hadde flere slike dager i uken. I Argentina har de "søsterensdag", "brorensdag", "tante" osv... Det skulle vi hatt her også! Slik at vi hadde noe å feire hele tiden :-) I love it!

Om dere bestiller noe, så husk at dere får 40 % på deres første kjøp om dere er ny kunde :-) Nå skal jeg komme meg ned på matten og kose meg over at jeg har vært flink i 3 måneder!

________________________________________________________________________________

SNAPCHAT: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer