30 gavetips til morsdagen

(innlegget inneholder adlinks)

GENSER HER, SÅPEDISPENSER FRA LENE BJERRE HER, ELEGANG KAFFETRAKTER HER

Det er enda en del dager til morsdagen, men dagene går fort og plutselig er det søndag! Hadde det ikke vært kjekt å gi en fin gave? Jeg har plukket ut mine favoritter som jeg kunne tenke meg å gi videre.

Hvilken er deres favoritt?

ELIE SAAB BODYLOTION HER, ELIE SAAB PARFYME HER, PONCHO HER, MORGENKÅPE HER, LYSESTAKE FRA LENE BJERRE HER, PYNTEPUTE HER

- HVERDAGSLUKSUS -

Felles med alle tingene er hverdagsluksus! Hvor deilig er det ikke å gi en deilig duft? Eller en varm og lun poncho som passer til alt? Morgenkåpe til late søndager er noe jeg kunne tenkt meg selv. Synes den fargen var så fin!

ELEKTRISK FOTFIL HER, FOTBAD HER, DEILIG SÅPE HER, HÅNDPLEIESETTHER, RENSE OLJE HER, HAGEKJOLE HER

- HJEMMESPA -

Hva med å gi et fotbad hvor hun kan ta pedikur når hun enn måtte ønske? Mamma har en slik og den blir brukt veldig ofte. Kjempe greit å ha! Kanskje du kan gi bort en pedikyr time i tillegg? :-) Min favoritt blant disse seks er hagekjolen som er så utrolig søt! Jeg har ikke noe hage, men hadde jeg hatt det, så hadde jeg bestilt denne med det samme!

MISSONI PARFYME HER, FOTVARMER HER, TONER HER, BLOMSTERKRUKKE HER, MORGENKÅPE HER, VINSTATIV HER

- DEKOR -

Å kjøpe noe til hjemmet er en stor risiko om man ikke kjenner stilen. Men til sin egen mamma er ikke dette noe problem. Jeg falt veldig for den "gamle" blomsterkrukken. Elsker den fargen! Vinstativet til 329 kr synes jeg også var utrolig stilig! De andre vinstativene jeg har sett har kostet over 1000 lappen! Har aldri funnet et så lekkert ett til den prisen!

NATTKJOLE HER, CALVIN KLEIN PARFYME HER, NATTKJOLE HER, PARFYME SETT HER, CARDIGAN HER, BLOMSTERPOTTE FRA LENE BJERRE HER

- SMÅTT OG STORT -

En av de beste parfymene jeg har hatt er Eternity fra Calvein Klein. En ren og herlig duft som passer til både hverdag og fest. Visste ikke at den var innpå der, og ble kjempe glad når jeg fant den! Den kan jeg absolutt anbefale videre. Den fine blomsterkrukken fra Lene Bjerre har jeg bestilt hjem til meg selv. Synes alt fra Lene Bjerre er så utrolig fint! Måtte også legge ved noen søte nattkjoler som passer perfekt til våren som er rett rundt hjørnet! Jeg elsker fargene.

PYNTEPUTE HER, DEKORFAT HER, VESKE HER

Akkurat nå har vi en utrolig koselig og romantisk uke i vente. Først morsdag på søndag også valentinsdag på tirsdag! Kunne ønske vi hadde flere slike dager i uken. I Argentina har de "søsterensdag", "brorensdag", "tante" osv... Det skulle vi hatt her også! Slik at vi hadde noe å feire hele tiden :-) I love it!

Om dere bestiller noe, så husk at dere får 40 % på deres første kjøp om dere er ny kunde :-) Nå skal jeg komme meg ned på matten og kose meg over at jeg har vært flink i 3 måneder!

________________________________________________________________________________

SNAPCHAT: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

T
,
Hei Marta! Sorry for random spørsmål, haha! Men vurderer å kjøpe oss hund , og har sett på tibetansk spaniel! Hva syns du om den? Har jo sett søte Chanel på snap og bloggen <3 bjeffer den mye? Vil den ha myyye trim? Røyter den sykt mye, eller OK mye? En hund du ville satset på selv? Klem fra fast leser fra starten <3
martaalise
martaalise,
Hei T <3 så kjekt at du vil spørre meg om det. Vi er veldig fornøyd over å ha valgt tibbe. Det er den beste rasen! Hun var så nydelig når vi hentet hun for 8 år siden. Kan ikke tro at vi har hatt hun så lenge. Hun bjeffer nada. Litt nå etter at hun har fått valper, men aldri hatt noe problem før det. Jeg vil gjerne ha tibbe om jeg skal ha hund igjen. Det som er med Chanel er at hun er med på lange fjellturer når vi går det, men trenger ikke de lange turene hver dag. Kan fint gå dager uten å gå mange km. Hun er veldig liten men orker mye når du trenger 😃 Så det er perfekt! Røyter litt ja. Nydelig pels da 😊 Nå merker jeg at jeg savner henne.. Hun bor jo i Bergen hos mamma 😟
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Så kult at du har lest fra starten :-O tror ikke det er så mange av dere altså!!! <3 <3
nouw.com/martaalise
T
,
Ahh, tusen takk for så godt og utfyllende svar! <3 du er den eneste jeg "kjenner" ( føles sånn ut, haha), så måtte spørre deg. Virker veldig aktuell ut i fra det du sier. Godt med en sofagris som kan være med på turer! Har hun fått valper?? Det har jeg gått glipp av! Du får si ifra om dere skal selge, bor i Bergen selv 😊 ja, du er en av de få jeg gidder å lese hver dag 😊
martaalise
martaalise,
Haha 😃 sofagris! Ja det kan du godt sii! <3 hun elsker kos og andre mennesker. Men hun fikk valper for noen år siden og vi blir ikke å gjøre det igjen. Nå er hun en godt voksen dame så 😊 Men kjekt å ha gjort det. Jeg gikk glipp av veldig mye siden jeg bodde i Oslo da.. Alle familiene rundt oss fikk hver sin. Så det er litt kult for da får hun møtt barna sine en gang i blant. Men hun liker de ikke så godt da for å være helt ærlig, de prøver seg men da sier hun i fra. Dyreverden er rar. Hehe..
nouw.com/martaalise
T
,
Okei, så kjekt <3 skal heller sende deg en snap om det blir en sånn 😃
Sunna
,
Hei, Marta! 😊
Vil bare legge igjen en kommentar om at jeg elsker bloggen din! Synes du gjør alt så gjennomført og elsker at du er ei jente-jente som skriver om outfits som oss med normal økonomi har råd til, og oppskrifter og bare alt mulig! 😊 En super blogg med masse variert lesestoff rett og slett! Stå på videre, du gjør en kjempegod jobb! 😊 Klem fast leser!
martaalise
martaalise,
Hei Sunna! Så koselig kommentar. Tusen takk <3 Jeg ble så glad for å lese det du skriver til meg <3 😃 SÅÅÅ GLAD! Klem tilbake! <3
nouw.com/martaalise
jenni
,
Måtte bestille Lene Bjerre lysestaken hjem!