3 forskjellige adventstaker

God morgen dere :-) Noen som er våken? Jeg måtte bare komme inn å oppdatere dere for jeg trenger litt hjelp. I år har jeg laget tre forskjellige "adventsstaker", men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg vil ha. Eneste jeg vet er at jeg vil ha det enkelt og rent. Også er jeg en sucker for bambi og kongler.

Kan dere kommentere 1, 2 eller 3?

1. enkelt, julelys og bambi

Det eneste jeg har brukt her er noen julelys som jeg har spredd innimellom kongler, lys med tall på og bambi. Har også drysset litt falsk snø over. Synes det ble mye finere i virkeligheten men de lysene blir så gule på bildet, så fikk ikke samme uttrykk. Men dere ser sånn ca :-)

2. Sølv, krans og kongler

Slik så det ut i fjor. Denne kransen laget jeg helt selv på bare noen timer og den har holdt seg! Jeg laget også en til svigers og mamma, håper de forsatt har den :-) Jeg er mest glad i å gjøre det slik som på bildet for jeg elsker sølv og er blitt glad i kransen, men det er som sagt dette jeg hadde i fjor.. Så hadde vært gøy med noe nytt, samtidig som jeg ikke vil gi slipp på denne. Om dere vil lage deres egen krans har jeg laget video på det HER .

3. Nisser, kongler og bambi

Denne kransen er den enkleste av de alle. Synes den ble litt for bar men det er et godt utgangspunkt også får jeg heller pynte litt mer etter hvert. De nissene har jeg arvet, de er sykt gamle. Skulle egentlig kjøre sølv og hvit jul i år, men så har vi så mye rødt julepynt som er så fint - så da ble det rødt i år også! Hvordan farger kjører dere i år?

________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg stå opp, spise frokost og være med de andre. Vi skal passe ungene i dag også før vi skal kjøre hjemover igjen. Jeg skal vise dere bilder fra gårsdagen senere! Håper dere stikker innom igjen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Nr 1! Den var så søt og fin 😊
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
:D blir nok den!
nouw.com/martaalise
Turid
,
Jeg likte toern best 😊
martaalise
martaalise,
Cathrine
,
Fine alle tre- men, jeg ville gått for nr 1 😊 Ha en fin 1.advent <3
martaalise
martaalise,
<3 i like måte søta
nouw.com/martaalise
Amalie
,
Jeg likte nr 1 best <3
martaalise
martaalise,
Tror jeg går for nr 1!
nouw.com/martaalise
Tina :)
,
Nr 1 😊
martaalise
martaalise,
S
,
Alle tre 😁
martaalise
martaalise,
Ingvild
,
nr 2 var definitivt finest
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så utrolig fine😍
martaalise
martaalise,