3 byer jeg må besøke før jeg dør

Good morning! Dette innlegget har jeg ønsket å skrive så lenge! Men så har jeg bare utsatt det og utsatt det. Hehe. Men nå er det her! Et lite reiseinnlegg som bare skal gjøre dere glade og reiselystne! Jeg skal jo snart dra til Cancun og Mèrida i Mexico, så da må disse planene vente litt.. Men jeg skal jo ikke slutte å reise etter Mexico og da er jeg veldig nysgjerrig på disse byene. Vet at Audun også er det, så jeg burde egentlig vente til han kommer ut. I hvertfall med Las Vegas..

Marrakesh

Marrakesh har alltid vært en drømmedestinasjon! Vi har sett på det flere ganger, men har raskt byttet og reist ett annet sted. Vet det er litt farlig der og at man må være forsiktig, men så vil jeg jo ikke la det stoppe oss heller! I Marrakesh gleder jeg meg til å gå på marked, ri på kamel og se på fine gamle bygninger! Elsker de arabiske portene.

LAS VEGAS

Dere vil ikke tro det, men Audun har på tross av alt vært i USA i voksen alder, og da i Las Vegas. Han har siden vi har møttes fortalt meg flere ganger hvor utrolig gøy det er der og at vi MÅ dra dit sammen. Vi hadde visst kost oss som bare det - og jeg tror han! Hehe. Jeg skal absolutt reise med Audun dit en gang <3 Kanskje vi ender meg å gifte oss også, haha. Ross and Rachel <3 if you know what i mean ;-)

Tokyo

Dette stedet kunne jeg dratt til alene føler jeg. Jeg har vært i Kina, men tror ikke det kan sammenlignes? Tokyo er i hvertfall en by som tiltrekker meg veldig. Moten, maten, bygningene, alle fargene, folket ++++ Jeg må dra dit en gang. Har noen av dere vært der? :-)

__________________________________________________________________

følg meg gjerne på facebook HER .

Marta Alise

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Helt enig, jeg og har så sykt lyst å oppleve de plassene <3
nouw.com/martineeljostveit
Nomadjournal
Nomadjournal,
Jeg har ikke besøkt noen av de andre byene; men Marrakech er så absolutt å anbefale. Den byen kryper virkelig under huden på en 😊
nouw.com/nomadjournal
martaalise
martaalise,
åhh håper jeg får reist dit en dag! <3
nouw.com/martaalise
51sundays
51sundays,
Jeg har ikke vært i noen av de byene. Jeg har vært i Osaka og Nara i Japan, men ikke Tokyo. Har kjempelyst å dra dit, men mannen er ikke så keen. Haha. Et sted vi begge har lyst å besøke er derimot Marrakesh. Jeg har så mange steder på "bucketlisten" min at jeg ikke tror jeg klarer å velge bare tre. Gleder meg til guttungen er litt større og vi kan begynne å reise litt lenger 😊
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
:D heldig du er som har vært i Japan <3
nouw.com/martaalise
Yngvild
,
Virker som at du aldri slapper av og får kommet til sørgeprosessen? Har du ADHD? i så fall må man være ærlig og åpen om det. Du farter hele tiden,, ikke stygt ment 😲)
martaalise
martaalise,
nei jeg har ikke ADHD, slapper ofte av 😃
nouw.com/martaalise